Tijd voor iets nieuws

Werken bij samenvijf Sociaal domein: WMO

Samenvijf komt voort uit een motivatie om iets goeds te doen voor een ander en zo meer uit jezelf halen. We willen impact maken op de maatschappij en impact op de werkweek van onze medewerkers. Dit doen we onder andere door je, naast je opdracht, tijd te geven om iets goed te doen voor de maatschappij met behoud van salaris en vrije tijd. Onze collega’s detacheren we bij mooie opdrachtgevers binnen de zorg en overheid. Zo werken we onder andere voor zorginstellingen, gemeenten, waterschappen, en provincies.

Wet Maatschappelijke Ondersteuning - Samenvijf
Wet Maatschappelijke Ondersteuning
Wat houdt de WMO in?

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is een Nederlandse wet die erop gericht is om mensen die extra ondersteuning nodig hebben in staat te stellen zo zelfstandig mogelijk te leven. De wet is van toepassing op de gebieden van vervoer, huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, mantelzorgondersteuning, hulpmiddelen en vervoer. De WMO is bedoeld om mensen met een beperking, ouderen en andere kwetsbare groepen te helpen. De wet is bedoeld om een grotere zelfredzaamheid van de burgers te bevorderen.

Voor wie
Onze opdrachtgevers

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning van mensen die niet op eigen kracht zelfredzaam zijn. Iedere gemeente organiseert de toegang tot ondersteuning op zijn eigen manier. Als je bij Samenvijf gaat werken als WMO-consulent, kom je te werken bij een WMO-loket of in een sociaal wijkteam waar mensen terecht kunnen met hun hulpvraag.

Wet Maatschappelijke Ondersteuning - Samenvijf
Wet Maatschappelijke Ondersteuning - Samenvijf
Welke taken
Dit ga je doen

Wij bieden een grote diversiteit aan functies die je kunt vervullen bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt bij ons onder andere aan de slag als Wijkteam medewerker, Beleidsadviseur, Backoffice medewerker of Consulent WMO.

Bekijk onze vacatures

7
WMO

Wil je liever eerst kennismaken met Samenvijf?

WMO Adviseur
HBO
36 uur
Bergen op Zoom
Consulent WMO
HBO
36 uur
Nederweert
Allround WMO Consulent
HBO
32 uur
Hattem
Allround Wmo Consulent
HBO
36 uur
Zoetermeer
Adviseur Wmo
HBO
36 uur
Bergen op Zoom
0

Gerelateerde vacatures bij Samenvijf

De kernwaarden van Samenvijf

Betrokkenheid

We vinden een persoonlijke benadering, betrokkenheid en open communicatie belangrijk.

Zingeving

Een dag(deel) per week nodigen we je uit om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met meer zingeving en afwisseling, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Ontwikkeling

We bieden uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en we luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak.

Inspiratie

We vinden goed werkgeverschap belangrijk en hechten waarde aan het creëren van een inclusieve en inspirerende werkcultuur. We luisteren graag en laten ons inspireren door jouw kennis en jouw verhaal.

Samenwerken

Bij Samenvijf maken we graag impact. Maar dat kan niet alleen. Door samen te werken krijgen we samen dingen voor elkaar.

Maatschappelijke activiteit - Samenvijf
Detachering met impact
Maatschappelijke activiteiten

Wat Samenvijf net even anders maakt dan andere detacheringsbureaus, is dat wij iedere maand een gezamenlijke vrijwilligersdag organiseren waar we al onze medewerkers voor uitnodigen. Zo ontmoeten onze collega’s uit heel Nederland elkaar en is er veel ruimte voor collegiaal contact en plezier. Samen maken we op deze dag het verschil voor een bijzondere doelgroep. Wil jij je als nieuwe medewerker alleen richten op je detacheringsopdracht? Dat kan: we bieden dit als kans, niet als verplichting.

Opleidingsmogelijkheden
Tijd voor ontwikkeling

Bij Samenvijf luisteren we naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Ben je toe aan meer verdieping in je huidige functie of een volgende stap in je carrière? We bieden verschillende mogelijkheden om je op te leiden en gaan hier graag met je over in gesprek. Samen werken we aan je loopbaan.

Ontwikkeling - Samenvijf
Martijn
Rianne
Mirjam
Kim - Recruiter Samenvijf
Kim

Met wie

Dit worden je collega's

Andere vakgebieden

Burgerzaken

Sociaal domein: Jeugd

Sociaal domein: Participatie

Marketing & Communicatie

HRM

Het sollicitatieproces

1

Leuk! Je hebt je droombaan gevonden en gesolliciteerd. Binnen drie dagen nemen wij contact met je op.

2

We leren je graag beter kennen om te kijken of je ambities aansluiten bij Samenvijf.

3

Tijdens een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever bespreek je vakinhoudelijke zaken en neem je een kijkje op je toekomstige werkplek.

4

Hebben we een klik? Dan doen we jou een passend voorstel met mooie arbeidsvoorwaarden.

5

Ben je akkoord met de arbeidsvoorwaarden? Welkom bij Samenvijf! We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!