Tijd voor iets nieuws

Werken bij samenvijf als Medewerker Burgerzaken (KCC)

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw expertise in te zetten op de afdeling burgerzaken via Samenvijf? Wij hebben de perfecte uitdaging voor je! Als medewerker burgerzaken speel je een belangrijke rol in het helpen van burgers: van paspoortaanvragen tot geboorteregistraties en het verstrekken van officiële documenten. Of je nu een ervaren professional bent of net begint in het vakgebied, wij bieden boeiende kansen en ondersteuning om je verder te helpen in je carrière.

KCC / Burgerzaken - Samenvijf
Werkzaamheden
Aan de slag als medewerker Burgerzaken

Als medewerker Burgerzaken ben je het visitekaartje van de gemeente en heb je een belangrijke rol binnen een gemeente of overheidsinstantie. De werkzaamheden van een medewerker Burgerzaken kunnen variëren, maar ze omvatten over het algemeen taken met betrekking tot burgerlijke stand, identiteitsdocumenten en klantenservice.

Wie ben jij
Dit zijn de belangrijke competenties

Als medewerker Burgerzaken ben je vaak het eerste aanspreekpunt van de organisatie. Dienstverlening en service bieden is je tweede natuur. Je hebt goede kennis van producten zoals paspoort, rijbewijs en uittreksels. Je werkt nauwkeurig, doelgericht en planmatig en weet als kwaliteitsbewaker van de basisregistratie personen identiteits- en adresfraude zoveel als mogelijk te voorkomen. Integriteit, privacy- en risicobewust zijn vanzelfsprekende termen voor jou.

Medewerker Burgerzaken/KCC - Samenvijf

Bekijk onze vacatures

11
Burgerzaken

Wil je liever eerst kennismaken met Samenvijf?

Medewerker Burgerzaken Frontoffice
MBO
24 - 36 uur
Landsmeer
Senior Medewerker Publiekszaken
HBO
32 uur
Waalwijk
Allround Specialist Burgerzaken (team Specialisten)
HBO
32 - 36 uur
Arnhem
(Allround) Front-office Medewerker (Burgerzaken)
MBO
24 - 32 uur
Krimpen aan den IJssel
Medewerker Burgerzaken Frontoffice
MBO
20 - 24 uur
Maurik
0

Gerelateerde vacatures bij Samenvijf

De kernwaarden van Samenvijf

Betrokkenheid

We vinden een persoonlijke benadering, betrokkenheid en open communicatie belangrijk.

Zingeving

Een dag(deel) per week nodigen we je uit om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met meer zingeving en afwisseling, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Ontwikkeling

We bieden uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en we luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak.

Inspiratie

We vinden goed werkgeverschap belangrijk en hechten waarde aan het creëren van een inclusieve en inspirerende werkcultuur. We luisteren graag en laten ons inspireren door jouw kennis en jouw verhaal.

Samenwerken

Bij Samenvijf maken we graag impact. Maar dat kan niet alleen. Door samen te werken krijgen we samen dingen voor elkaar.

Maatschappelijke activiteit - Samenvijf
Detachering met impact
Maatschappelijke activiteiten

Wat Samenvijf net even anders maakt dan andere detacheringsbureaus, is dat wij iedere maand een gezamenlijke vrijwilligersdag organiseren waar we al onze medewerkers voor uitnodigen. Zo ontmoeten onze collega’s uit heel Nederland elkaar en is er veel ruimte voor collegiaal contact en plezier. Samen maken we op deze dag het verschil voor een bijzondere doelgroep. Wil jij je als nieuwe medewerker alleen richten op je detacheringsopdracht? Dat kan: we bieden dit als kans, niet als verplichting.

Opleidingsmogelijkheden
Tijd voor ontwikkeling

Bij Samenvijf luisteren we naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Ben je toe aan meer verdieping in je huidige functie of een volgende stap in je carrière? We bieden verschillende mogelijkheden om je op te leiden en gaan hier graag met je over in gesprek. Samen werken we aan je loopbaan.

Ontwikkeling - Samenvijf

Andere vakgebieden

Administratie

Vluchtelingenopvang

Sociaal domein: WMO

Sociaal domein: Jeugd

Sociaal domein: Participatie

Marketing & Communicatie

HRM

Het sollicitatieproces

1

Leuk! Je hebt je droombaan gevonden en gesolliciteerd. Binnen drie dagen nemen wij contact met je op.

2

We leren je graag beter kennen om te kijken of je ambities aansluiten bij Samenvijf.

3

Tijdens een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever bespreek je vakinhoudelijke zaken en neem je een kijkje op je toekomstige werkplek.

4

Hebben we een klik? Dan doen we jou een passend voorstel met mooie arbeidsvoorwaarden.

5

Ben je akkoord met de arbeidsvoorwaarden? Welkom bij Samenvijf! We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!