Tijd voor iets nieuws

Werken bij samenvijf als HR-professional

Samenvijf komt voort uit een motivatie om iets goeds te doen voor een ander en zo meer uit jezelf halen. We willen impact maken op de maatschappij en impact op de werkweek van onze medewerkers. Dit doen we onder andere door je, naast je opdracht, tijd te geven om iets goed te doen voor de maatschappij met behoud van salaris en vrije tijd. Onze collega’s detacheren we bij mooie opdrachtgevers binnen de zorg en overheid. Zo werken we onder andere voor zorginstellingen, gemeenten, waterschappen, en provincies.

de-opdrachtgevers
Voor wie
Onze opdrachtgevers

Bij Samenvijf vind je uitdagende opdrachten in Human Resources op ieder niveau. Denk aan functies als HR-adviseur, HR-businesspartner, personeelsadviseur of HR-medewerker. Wij bieden opdrachten binnen overheidsinstellingen als gemeenten of Rijkswaterstaat, maar bijvoorbeeld ook bij de NS of de Nationale Politie.

Welke taken
Dit ga je doen

Je takenpakket hangt uiteraard af van de functie die je uitvoert, maar over het algemeen heb je als HR-professional altijd te maken met personeelsbeleid, personeelsadministratie, interne communicatie tussen management en personeel en ben je (samen met collega’s) verantwoordelijk voor de werknemers van de organisatie. Vaak behoort ook werving & selectie tot het takenpakket van een HR-professional.

dit-ga-je-doen
wat-moet-je-kunnen
Wat moet je kunnen
Dit zijn de belangrijkste competenties

Als HR-professional heb je goede sociale vaardigheden, ben je altijd nieuwsgierig en ben je een ster inplannen en organiseren. Je hebt een sterk analytisch vermogen, goede mensenkennis en bent organisatiesensitief.

Bekijk onze vacatures

12
HRM

Wil je liever eerst kennismaken met Samenvijf?

Recruiter
HBO
32 uur
Doorn
HR Adviseur
HBO
36 uur
Voorschoten
HR Adviseur
HBO
24 uur
Vught
Medewerker HR Beheer en Doorstroom
MBO
32 - 36 uur
Rotterdam
Matchmaker
HBO
32 - 40 uur
Amsterdam
0

Gerelateerde vacatures bij Samenvijf

De kernwaarden van Samenvijf

Betrokkenheid

We vinden een persoonlijke benadering, betrokkenheid en open communicatie belangrijk.

Zingeving

Een dag(deel) per week nodigen we je uit om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met meer zingeving en afwisseling, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Ontwikkeling

We bieden uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en we luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak.

Inspiratie

We vinden goed werkgeverschap belangrijk en hechten waarde aan het creëren van een inclusieve en inspirerende werkcultuur. We luisteren graag en laten ons inspireren door jouw kennis en jouw verhaal.

Samenwerken

Bij Samenvijf maken we graag impact. Maar dat kan niet alleen. Door samen te werken krijgen we samen dingen voor elkaar.

Maatschappelijke activiteit - Samenvijf
Detachering met impact
Maatschappelijke activiteiten

Wat Samenvijf net even anders maakt dan andere detacheringsbureaus, is dat wij iedere maand een gezamenlijke vrijwilligersdag organiseren waar we al onze medewerkers voor uitnodigen. Zo ontmoeten onze collega’s uit heel Nederland elkaar en is er veel ruimte voor collegiaal contact en plezier. Samen maken we op deze dag het verschil voor een bijzondere doelgroep. Wil jij je als nieuwe medewerker alleen richten op je detacheringsopdracht? Dat kan: we bieden dit als kans, niet als verplichting.

Opleidingsmogelijkheden
Tijd voor ontwikkeling

Bij Samenvijf luisteren we naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Ben je toe aan meer verdieping in je huidige functie of een volgende stap in je carrière? We bieden verschillende mogelijkheden om je op te leiden en gaan hier graag met je over in gesprek. Samen werken we aan je loopbaan.

Ontwikkeling - Samenvijf
administratief medewerker (1) - Samenvijf
Soumia
Marc
Willemijn Bestuurssecretaris - Samenvijf
Willemijn
Floormanager Samir
Samir

Met wie

Dit worden je collega's

Onze collega's aan het woord

“Samenvijf biedt mij in mijn werk de perfecte combinatie: vier dagen per week zet ik mijn commerciële vaardigheden in voor Samenvijf en op de vijfde dag help ik mensen die een extra steuntje in hun rug kunnen gebruiken.” Marc is als Accountmanager Overheid verantwoordelijk voor het contact met opdrachtgevers en zorgt hij voor een goede match met nieuwe kandidaten. “Op de vijfde dag totaal iets anders doen en een ander helpen, dat geeft mij nieuwe energie voor het weekend!”
Marc Accountmanager Overheid
— Marc M.
Manager Ontwikkeling, Samenvijf
Vier dagen per week werkt Mustapha via Samenvijf als wijkcoach bij Gemeente Rotterdam. Hij biedt maatschappelijke ondersteuning aan huishoudens op verschillende leefgebieden. Op de vijfde dag werkt hij in zijn eigen woonplaats Den Haag voor een steunpunt voor mentale gezondheid. Hij helpt mensen met vragen op het gebied van financiën en gezondheid. Mustapha zegt over werken bij Samenvijf: “Ik heb nu een completere werkweek en ik vind het leuk om ook mensen in mijn eigen woonplaats te kunnen helpen. Mensen blij maken, dáár word ik blij van!”
Mustapha Wijkcoach
— Mustapha
Wijkcoach
“Bij Samenvijf krijg ik iedere week de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen op de vijfde dag. Toen ik dat hoorde bedacht ik me direct wat een ongekende luxe dit is. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk en er zijn zoveel doelen waar ik mij voor zou willen inzetten.” Uiteindelijk koos Esther-Rina – die via Samenvijf als kwaliteitsmedewerker werkt – voor een uitdaging in haar eigen buurt. Op haar vijfde werkdag zet ze in samenwerking met een aantal organisaties een project op waarin ze opvoedondersteuning biedt aan ouders in armoede of met culturele of gewichtsproblemen.
Eshter-Rina Kwaliteitsmedewerker
— Esther-Rina
Kwaliteitsmedewerker
“Mijn opdrachtgever Gemeente Leidschendam-Voorburg biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en mijn collega’s en manager staan altijd voor me klaar. Met Samenvijf houd ik intensief contact. Ze maken goede afspraken met mijn opdrachtgever en weten echt wat er bij mij en mijn opdracht speelt, dat waardeer ik.” Karlieke krijgt veel energie van de gezamenlijke maatschappelijke activiteiten die Samenvijf organiseert: “De combinatie van werken bij een gemeente en samen met je collega’s écht iets voor een ander betekenen past bij mij. Tijdens het pannenkoeken bakken in een verzorgingshuis je Samenvijf-collega’s leren kennen, dat is toch superleuk?”
— Karlieke
Backoffice medewerker WMO/Jeugd
“Via Samenvijf ben ik bij de Gemeente Breda als Consulent Wmo aan de slag gegaan. Al vanaf de eerste kennismaking met Samenvijf heb ik een fijn en goed contact. Ze tonen interesse in je opdracht, maar ze tonen ook interesse in je als persoon. Ik vind dat erg prettig omdat het een gevoel geeft dat ik gewaardeerd word en dat ze echt betrokken zijn. De mogelijkheid om samen met collega’s van Samenvijf een mooie en een gezellige dag te bezorgen voor mensen die het kunnen gebruiken vind ik geweldig”
Robbert Consulent WMO
— Robbert
Consulent WMO
Francien werkt sinds de zomer via Samenvijf als jeugdhulpverlener bij Gemeente Den Bosch. Ter invulling van haar maatschappelijke activiteit werkt ze iedere week bij een opvang voor dak- en thuislozen. Francien over haar werk: “Binnen mijn functie kom ik als indicatiesteller bij gezinnen thuis over de vloer. Ik analyseer hun behoefte en stel samen met het gezin een plan van aanpak op. Daarnaast heb ik bij Samenvijf de mogelijkheid gekregen om iedere week betaald “vrijwilligerswerk” te doen. Ik werk een avond per week bij een opvang voor dak- en thuislozen. Ik vind dit een prettige invulling van mijn maatschappelijke activiteit, omdat ik zowel lekker actief bezig ben als contact kan maken met bezoekers.”
Francien Consulent Jeugd
— Francien
Consulent Jeugd

Andere vakgebieden

Burgerzaken

Sociaal domein: WMO

Sociaal domein: Jeugd

Sociaal domein: Participatie

Marketing & Communicatie

Het sollicitatieproces

1

Leuk! Je hebt je droombaan gevonden en gesolliciteerd. Binnen drie dagen nemen wij contact met je op.

2

We leren je graag beter kennen om te kijken of je ambities aansluiten bij Samenvijf.

3

Tijdens een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever bespreek je vakinhoudelijke zaken en neem je een kijkje op je toekomstige werkplek.

4

Hebben we een klik? Dan doen we jou een passend voorstel met mooie arbeidsvoorwaarden.

5

Ben je akkoord met de arbeidsvoorwaarden? Welkom bij Samenvijf! We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!