Werken bij Samenvijf

Haal meer uit jezelf en uit je week

“Ik vind het persoonlijke aspect van Samenvijf heel fijn. Je weet met wie je te maken hebt. Samenvijf is niet gewoon een tussenpersoon, maar het is heel persoonlijk.”
”Zingezing betekent voor mij je inzetten voor een ander zonder iets terug te verwachten. Het zit 'm in de kleine dingen. Met het vrijwilligerswerk dat we aanbieden proberen we onze werknemers hierin te stimuleren.”
“Vier dagen per week zet ik mijn commerciële vaardigheden in voor Samenvijf en op de vijfde dag help ik mensen die een extra steuntje in hun rug kunnen gebruiken.”
''Zowel op mijn werk als daarbuiten hou ik ervan om mensen een lach op hun gezicht te bezorgen. Als Locatiemanager Vaccinatie bij de GGD vind ik het ook belangrijk een fijne werksfeer te creëren, waarbij iedereen zichzelf kan zijn en plezier heeft in zijn werk.''
“In mijn werk heb ik precies de dingen gevonden die mij motiveren: mensen helpen en iets doen waar ik plezier uit haal en word uitgedaagd. Ik leer zoveel mooie mensen kennen met allemaal hun eigen bijzondere verhaal. Het is mijn drive om mij voor al deze mensen in te kunnen zetten.”

Aan de slag via samenvijf

Detacheringsbureau
Samenvijf is een detacheringsbureau. Dat betekent dat je bij ons in dienst komt en via ons bij boeiende opdrachtgevers bij jou in de buurt aan de slag gaat. Dat kan een opdracht zijn van een paar maanden, maar soms ook meerdere jaren. Loopt een opdracht af, dan kijken we samen met jou wat je volgende stap wordt. Ook tijdens je opdracht houden we veel contact met elkaar. We begeleiden je waar nodig en zorgen ervoor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Duidelijkheid
Wij zorgen voor uitdagende opdrachten en maken hierover duidelijke afspraken met de opdrachtgevers. Wij zijn je aanspreekpunt. Zo sta je er nooit alleen voor.

Samenwerking zzp’ers
We werken geregeld samen met freelancers. Ben je zzp’er en wil je via ons een opdracht doen? We gaan er graag met je over in gesprek. 

Arbeidsvoorwaarden
Uiteraard bieden we je eigentijdse arbeidsvoorwaarden met scholingsmogelijkheden, pensioenopbouw, 25 vakantiedagen, vakantiegeld en natuurlijk een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we je iedere week tijd voor iets nieuws.

Tijd voor iets nieuws
Bij Samenvijf krijg je iedere week tijd om, naast je werk, aan de slag te gaan bij een maatschappelijke organisatie. Je krijgt tijd voor iets nieuws, met behoud van salaris en vrije tijd. Zo doorbreek je jouw routine en haal je meer uit jezelf en uit je werkweek. Samen maken we de maatschappij mooier.

Onze collega’s besteden hun maatschappelijke uren bij bijvoorbeeld de voedselbank, (jeugd)zorgorganisatie, verzorgingshuis of bibliotheek. We denken graag met je mee over een zinvolle besteding van jouw uren. Op Samenlive lees je alvast inspirerende voorbeelden.

Onze aanpak

De kernwaarden van Samenvijf

Betrokkenheid

We vinden een persoonlijke benadering, betrokkenheid en open communicatie belangrijk.

Zingeving

Een dag(deel) per week nodigen we je uit om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met meer zingeving en afwisseling, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Ontwikkeling

We bieden uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en we luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak.

Inspiratie

We vinden goed werkgeverschap belangrijk en hechten waarde aan het creëren van een inclusieve en inspirerende werkcultuur. We luisteren graag en laten ons inspireren door jouw kennis en jouw verhaal.

Samenwerken

Bij Samenvijf maken we graag impact. Maar dat kan niet alleen. Door samen te werken krijgen we samen dingen voor elkaar.

Onze werkgebieden

Tijd voor iets nieuws? Via Samenvijf kun je aan de slag binnen zorg & welzijn en overheid. Om onze vacatures makkelijker te vinden hebben we ze ingedeeld naar veelvoorkomende werkgebieden. Staat jouw werkgebied er niet tussen? Ga dan naar onze vacaturepagina om gericht te zoeken naar jouw volgende baan.

Administratie
Vluchtelingenopvang
Burgerzaken
Sociaal domein: WMO
Sociaal domein: Jeugd
Sociaal domein: Participatie
Marketing & Communicatie
HRM
Samenvijf Maatschappelijk Detacheren High Five

Vacatures

Werken bij samenvijf

Neem een kijkje tussen onze vacatures en ontdek of er iets passends voor jou tussen zit.
Staat je ideale vacature er nu niet tussen? Doe dan een open sollicitatie en schrijf je in bij Samenvijf.

Dit kun je verwachten

Het sollicitatieproces

1

Leuk! Je hebt je droombaan gevonden en gesolliciteerd. Binnen drie dagen nemen wij contact met je op.

2

We leren je graag beter kennen om te kijken of je ambities aansluiten bij Samenvijf.

3

Tijdens een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever bespreek je vakinhoudelijke zaken en neem je een kijkje op je toekomstige werkplek.

4

Hebben we een klik? Dan doen we jou een passend voorstel met mooie arbeidsvoorwaarden.

5

Ben je akkoord met de arbeidsvoorwaarden? Welkom bij Samenvijf! We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!