Werken bij Samenvijf

Haal meer uit jezelf en uit je week

“Er is aandacht voor mij én er is altijd een oplossing als ik met een vraag of dilemma zit. Het mooiste vind ik dat ik samen met collega's vrijwilligerswerk kan doen, met behoud van salaris.”
“Ik vind het persoonlijke aspect van Samenvijf heel fijn. Je weet met wie je te maken hebt. Samenvijf is niet gewoon een tussenpersoon, maar het is heel persoonlijk.”
“Vier dagen per week zet ik mijn commerciële vaardigheden in voor Samenvijf en op de vijfde dag help ik mensen die een extra steuntje in hun rug kunnen gebruiken.”
“Bij Samenvijf krijg ik iedere week de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen op mijn vijfde werkdag. Toen ik dat hoorde bedacht ik me direct wat een ongekende luxe dat is.”
“De combinatie van werken bij een gemeente en samen met je collega's écht iets voor een ander betekenen past bij mij. Samenvijf weet wat er bij mij en mijn opdrachtgever speelt.”

Aan de slag via samenvijf

Detacheringsbureau
Samenvijf is een detacheringsbureau. Dat betekent dat je bij ons in dienst komt en via ons bij boeiende opdrachtgevers bij jou in de buurt aan de slag gaat. Dat kan een opdracht zijn van een paar maanden, maar soms ook meerdere jaren. Loopt een opdracht af, dan kijken we samen met jou wat je volgende stap wordt. Ook tijdens je opdracht houden we veel contact met elkaar. We begeleiden je waar nodig en zorgen ervoor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Ook werken we geregeld samen met freelancers. Ben je zzp’er en wil je via ons een opdracht doen? We gaan er graag met je over in gesprek. 

Duidelijkheid
Wij zorgen voor uitdagende opdrachten en maken hierover duidelijke afspraken met de opdrachtgevers. Wij zijn je aanspreekpunt. Zo sta je er nooit alleen voor.

Arbeidsvoorwaarden
Uiteraard bieden we je eigentijdse arbeidsvoorwaarden met scholingsmogelijkheden, pensioenopbouw, 25 vakantiedagen, vakantiegeld en natuurlijk een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we je iedere week tijd voor iets nieuws.

Tijd voor iets nieuws
Bij Samenvijf krijg je iedere week tijd om, naast je werk, aan de slag te gaan bij een maatschappelijke organisatie. Je krijgt tijd voor iets nieuws, met behoud van salaris en vrije tijd. Zo doorbreek je jouw routine en haal je meer uit jezelf en uit je werkweek. Samen maken we de maatschappij mooier.

Onze collega’s besteden hun maatschappelijke uren bij bijvoorbeeld de voedselbank, (jeugd)zorgorganisatie, verzorgingshuis of bibliotheek. We denken graag met je mee over een zinvolle besteding van jouw uren. Op Samenlive lees je alvast inspirerende voorbeelden.

Onze aanpak

De kernwaarden van samenvijf

Persoonlijke benadering

We vinden een persoonlijke benadering en contact belangrijk. Zowel met onze opdrachtgevers als met werknemers. We luisteren graag en laten ons inspireren door jouw kennis en jouw verhaal.

We vinden een persoonlijke benadering en contact belangrijk. Zowel met onze opdrachtgevers als met werknemers. We luisteren graag en laten ons graag inspireren door jouw kennis en verhaal.

Flexibiliteit

Iedereen heeft zijn of haar eigen idee bij de invulling van de extra tijd die we je bieden. We stellen ons hierin flexibel op en zorgen ervoor dat we samen tot een zinvolle invulling komen.

Iedereen heeft zijn of haar eigen idee bij de invulling van de extra vrije tijd. We stellen ons hierin flexibel op en zorgen ervoor dat we samen tot de ideale invulling komen.

Inspiratie

Wij doorbreken de routine van je normale werkweek. Een dag(deel) per week nodigen we je uit om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met meer zingeving en voldoening, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Wij doorbreken de routine van je normale werkweek. Een dag(deel) per week inspireren we je om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met nog meer zingeving en voldoening, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Ontwikkeling

We luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak. Door ons verhaal zoveel  mogelijk te delen ontwikkelt Samenvijf zich tot de beste detacheerder van Nederland.

We luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak. Door ons verhaal zoveel (en zo goed) mogelijk te delen ontwikkelt Samenvijf zich tot de beste detacheerder van Nederland.

Maatschappelijke partners

Iedere maand organiseren we een gezamenlijke vrijwilligersdag. We nodigen onze medewerkers uit en steken onze handen uit de mouwen bij een wisselende maatschappelijke organisatie. Zo ontmoeten onze collega’s uit heel Nederland elkaar en is er veel ruimte voor collegiaal contact en plezier. Samen maken we op deze dag het verschil voor een bijzondere doelgroep. Wil jij je als nieuwe medewerker alleen richten op je detacheringsopdracht? Dat kan: we bieden dit als kans en het is geen verplichting.

Hieronder zie je met welke partners we al samenwerken. Wil je als maatschappelijke organisatie ook met ons samenwerken? Neem contact met ons op!

Werken bij samenvijf

Vacatures

Werken bij samenvijf

Wil je werken bij Samenvijf? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures en ontdek of er iets passends voor jou tussen zit.
Staat je ideale vacature er nu niet tussen? Doe dan een open sollicitatie en schrijf je in bij Samenvijf.