Werken bij Samenvijf

Haal meer uit jezelf en uit je week

“Ik vind het persoonlijke aspect van Samenvijf heel fijn. Je weet met wie je te maken hebt. Samenvijf is niet gewoon een tussenpersoon, maar het is heel persoonlijk.”
“Er is aandacht voor mij én er is altijd een oplossing als ik met een vraag of dilemma zit. Het mooiste vind ik dat ik samen met collega's vrijwilligerswerk kan doen, met behoud van salaris.”
“Vier dagen per week zet ik mijn commerciële vaardigheden in voor Samenvijf en op de vijfde dag help ik mensen die een extra steuntje in hun rug kunnen gebruiken.”
“Bij Samenvijf krijg ik iedere week de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen op mijn vijfde werkdag. Toen ik dat hoorde bedacht ik me direct wat een ongekende luxe dat is.”
“De combinatie van werken bij een gemeente en samen met je collega's écht iets voor een ander betekenen past bij mij. Samenvijf weet wat er bij mij en mijn opdrachtgever speelt.”

Dienstverband bij Samenvijf

Duidelijkheid
Je komt bij Samenvijf in dienst en gaat via ons aan de slag bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor uitdagende opdrachten en maken hierover duidelijke afspraken met de opdrachtgevers. Wij zijn je aanspreekpunt. Zo sta je er nooit alleen voor.

Arbeidsvoorwaarden
Uiteraard bieden we je goede arbeidsvoorwaarden met pensioenopbouw, 25 vakantiedagen, vakantiegeld en natuurlijk een reiskostenvergoeding.

Tijd voor iets nieuws
Bij Samenvijf krijg je iedere week tijd om aan de slag te gaan bij een maatschappelijke organisatie. Je krijgt tijd voor iets nieuws, natuurlijk met behoud van salaris en vrije tijd. Zo doorbreek je jouw routine en haal je meer uit jezelf en uit je werkweek. Samen maken we de maatschappij mooier.

Onze aanpak

De kernwaarden van samenvijf

Persoonlijke benadering

We vinden een persoonlijke benadering en contact belangrijk. Zowel met onze opdrachtgevers als met werknemers. We luisteren graag en laten ons inspireren door jouw kennis en jouw verhaal.

We vinden een persoonlijke benadering en contact belangrijk. Zowel met onze opdrachtgevers als met werknemers. We luisteren graag en laten ons graag inspireren door jouw kennis en verhaal.

Flexibiliteit

Iedereen heeft zijn of haar eigen idee bij de invulling van de extra tijd. We stellen ons hierin flexibel op en zorgen ervoor dat we samen tot een passende invulling komen.

Iedereen heeft zijn of haar eigen idee bij de invulling van de extra vrije tijd. We stellen ons hierin flexibel op en zorgen ervoor dat we samen tot de ideale invulling komen.

Inspiratie

Wij doorbreken de routine van je normale werkweek. Een dag(deel) per week nodigen we je uit om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met meer zingeving en voldoening, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Wij doorbreken de routine van je normale werkweek. Een dag(deel) per week inspireren we je om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met nog meer zingeving en voldoening, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Ontwikkeling

We luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak. Door ons verhaal zoveel  mogelijk te delen ontwikkelt Samenvijf zich tot de beste detacheerder van Nederland.

We luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak. Door ons verhaal zoveel (en zo goed) mogelijk te delen ontwikkelt Samenvijf zich tot de beste detacheerder van Nederland.

Maatschappelijke partners

Iedere maand organiseren we een gezamenlijke vrijwilligersdag. We nodigen al onze medewerkers uit en steken onze handen uit de mouwen bij een wisselende maatschappelijke organisatie. Zo ontmoet je je collega’s uit heel Nederland en is er veel ruimte voor collegiaal contact en plezier. Samen maken we op deze dag het verschil voor een bijzondere doelgroep. Wil je je alleen richten op je detacheringsopdracht? Dat kan! We bieden dit als kans en het is geen verplichting.

Hieronder zie je met welke partners we al samenwerken. Wil je als maatschappelijke organisatie ook met ons samenwerken? Neem contact met ons op!

Werken bij samenvijf

Vacatures