interne vacatures

werken bij ons op kantoor

We beloven je een baan en werkomgeving waarin jouw ontwikkeling en werkplezier voorop staan. We luisteren graag naar je en laten ons inspireren door je verhalen en ambities.

Jouw aandeel in de organisatie en het succes van Samenvijf wordt groot. Daar horen verantwoordelijkheden bij, maar ook veel vrijheden. We werken op basis van vertrouwen. Je gaat impact maken met je talent en motivatie. Oja, we houden van lekker eten en drinken. We borrelen geregeld en gaan graag met elkaar uit eten. Samenvijf trakteert!

Bekijk de interne vacatures of leer je alvast toekomstige collega’s kennen.

Ontmoet

Je toekomstige collega's

Maak hieronder alvast kennis met je toekomstige collega’s. Zowel de collega’s bij ons op kantoor, als die we detacheren door heel Nederland, stellen zich graag aan je voor.

Wij zijn Samenvijf

We bieden onze collega’s uitdagend werk bij onze opdrachtgevers en geven ze daarnaast iedere week tijd om iets goeds te doen voor de maatschappij. Zo doorbreken ze hun routine en hebben ze een werkweek met meer zingeving, afwisseling en inspiratie.

Interne vacatures

Aan de slag bij Samenvijf op kantoor in Amsterdam? Kom een keer koffie, thee of limonade drinken! We vertellen je graag over je ontwikkelmogelijkheden en welke impact je met jouw werk gaat maken op de maatschappij.

Heb je een vraag

Stuur ons een appje of mail ons hier

Actief
We hebben helaas geen vacatures gevonden op basis van je zoekopdracht.