WIJ ZIJN SAMENVIJF

WIJ GELOVEN DAT JOUW WERKWEEK
AFWISSELENDER KAN ZIJN

Samenvijf staat voor een nieuwe manier van werken. 
We bieden je uitdagend werk bij onze opdrachtgevers en geven je daarnaast iedere week tijd om iets goeds te doen voor de maatschappij. Zo doorbreek jij je routine en heb je een werkweek met meer afwisseling en inspiratie. Samen zorgen we ervoor dat de maatschappij mooier wordt.

Samen met jou gaan we op zoek naar een waardevolle invulling van je vrije uren. Denk bijvoorbeeld aan werken bij een (jeugd)zorginstelling, de voedselbank of een asielzoekerscentrum. 

Wil je je volledig richten op je opdracht? Dat kan natuurlijk ook. We gaan er graag met je over in gesprek. Neem gerust contact met ons op.

Samenvijf Maatschappelijk Detacheren Fotowall

DETACHEREN MET IMPACT

Samenvijf komt voort uit een motivatie om iets goeds te doen voor een ander en zo meer uit jezelf halen. We willen impact maken op de maatschappij en impact op de werkweek van onze medewerkers.

Onze bevlogen collega’s detacheren we bij mooie opdrachtgevers binnen de zorg en overheid. Zo werken we onder andere voor zorginstellingen, gemeenten, omgevingsdiensten, waterschappen, en provincies. Je vindt onze collega’s bijvoorbeeld aan de balie, als manager op een afdeling, als verpleegkundige in de zorg, als jobcoach voor een groep sollicitanten, als jeugdhulpverlener bij gezinnen thuis en als woordvoerder van de burgemeester.

Het is tijd voor iets nieuws.

Maatschappelijke partners

Iedere maand organiseren we een gezamenlijke vrijwilligersdag. We nodigen onze medewerkers uit en steken onze handen uit de mouwen bij een wisselende maatschappelijke organisatie. Zo ontmoeten onze collega’s uit heel Nederland elkaar en is er veel ruimte voor collegiaal contact en plezier. Samen maken we op deze dag het verschil voor een bijzondere doelgroep. Wil jij je als nieuwe medewerker alleen richten op je detacheringsopdracht? Dat kan: we bieden dit als kans en het is geen verplichting.

Hieronder zie je met welke partners we al samenwerken. Wil je als maatschappelijke organisatie ook met ons samenwerken? Neem contact met ons op!

Onze werkgebieden

Bij Samenvijf hebben we vacatures in onder andere de sociale sector, de zorg en overheid. Samenvijf richt zich op mensen die graag een maatschappelijke bijdrage willen leveren en op zoek zijn naar uitdagend en zinvol werk. Werken bij Samenvijf betekent impact maken, op je eigen werkweek én op de maatschappij. Het team van Samenvijf bestaat uit betrokken professionals die staan voor een persoonlijke benadering en open communicatie. Hiermee bouwen we een sterke relatie op met onze medewerkers.

Administratie
Vluchtelingenopvang
Burgerzaken
Sociaal domein: WMO
Sociaal domein: Jeugd
Sociaal domein: Participatie
Marketing & Communicatie
HRM
Bingo vrijwilligerswerk Samenvijf
91%

Van DE MENSEN DIE ZICH INZET VOOR HET GELUK VAN EEN ANDER, voelt zich GELUKKIGER 

Samenvijf doorbreekt je routine en biedt je een werkweek met meer zingeving, afwisseling en inspiratie.

Het is tijd voor iets nieuws.

onze collega's aan het woord

Samenlive

Samenlive is het gezicht van Samenvijf. Je vindt er nieuws en inspiratie over ons werk en onze collega’s, en de maatschappelijke projecten die we steunen.

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!