WIJ ZIJN SAMENVIJF

WIJ GELOVEN DAT JOUW WERKWEEK
AFWISSELENDER KAN ZIJN

Samenvijf staat voor een nieuwe manier van werken. 
We bieden je uitdagend werk bij onze opdrachtgevers en geven je daarnaast iedere week tijd om iets goeds te doen voor de maatschappij. Zo doorbreek jij je routine en heb je een werkweek met meer afwisseling en inspiratie. Samen zorgen we ervoor dat de maatschappij mooier wordt.

Samen met jou gaan we op zoek naar een waardevolle invulling van je vrije uren. Denk bijvoorbeeld aan werken bij een (jeugd)zorginstelling, de voedselbank of een asielzoekerscentrum. 

Wil je je volledig richten op je opdracht? Dat kan natuurlijk ook. We gaan er graag met je over in gesprek. Neem gerust contact met ons op.

DETACHEREN MET IMPACT

Samenvijf komt voort uit een motivatie om iets goeds te doen voor een ander en zo meer uit jezelf halen. We willen impact maken op de maatschappij en impact op de werkweek van onze medewerkers.

Onze bevlogen collega’s detacheren we bij mooie opdrachtgevers binnen de zorg en overheid. Zo werken we onder andere voor zorginstellingen, gemeenten, omgevingsdiensten, waterschappen, en provincies. Je vindt onze collega’s bijvoorbeeld aan de balie, als manager op een afdeling, als verpleegkundige in de zorg, als jobcoach voor een groep sollicitanten, als jeugdhulpverlener bij gezinnen thuis en als woordvoerder van de burgermeester.

Het is tijd voor iets nieuws.

Het nieuwe werken

Vijf dagen per week werken voor hetzelfde bedrijf. Met dezelfde collega’s. Op dezelfde plek. Is dat nog wel van deze tijd?

Afwisselende werkweek

Wij geloven dat jouw werkweek afwisselender en vooral inspirerend kan zijn. Door je de tijd te geven iets goeds te doen voor de maatschappij.

Doorbreek je routine

Zo doorbreek jij je routine en zorg je ervoor dat de samenleving mooier wordt, met behoud van salaris en vrije tijd.

91%

Van DE MENSEN DIE ZICH INZET VOOR HET GELUK VAN EEN ANDER, voelt zich GELUKKIGER 

Samenvijf doorbreekt je routine en biedt je een werkweek met meer zingeving, afwisseling en inspiratie.

Het is tijd voor iets nieuws.

onze collega's aan het woord

Samenlive

Samenlive is het gezicht van Samenvijf. Je vindt er nieuws en inspiratie over ons werk en onze collega’s, en de maatschappelijke projecten die we steunen.