Wij zijn Samenvijf

Samenvijf detacheert binnen het sociaal domein.
We richten ons op Zorg & Welzijn en Overheid

Samenvijf detacheert energieke en gemotiveerde professionals binnen Zorg & Welzijn en Overheid. Dat doen we maximaal vier dagen per week. Op de vijfde dag zetten we ons in voor anderen. Op die dag investeert Samenvijf in haar professionals en maatschappelijk betrokken organisaties en projecten. Bijvoorbeeld bij de Vrienden van Vijf. We helpen ze op deze dag waar nodig, of organiseren een geweldige dag voor en met hun doelgroep. Minder werken bij Samenvijf kan ook. We gaan er graag met je over in gesprek.

Ontstaan

Samenvijf komt voort uit een motivatie om samen iets goeds te doen voor een ander. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om meer uit zichzelf en hun week te halen. Alleen de tijd ontbreekt vaak.

Samenvijf doorbreekt bestaande kaders en biedt haar professionals de kans om zich iedere week in te zetten voor de maatschappij. Op deze dag zetten we onze professionals, uiteraard doorbetaald, kosteloos in voor maatschappelijk betrokken organisaties (bijvoorbeeld de Vrienden van Vijf). Voldaan en met nieuwe energie gaan we zo ons weekend in. Samen zetten we mens en maatschappij in bloei.

Detachering

Onze professionals worden gedetacheerd binnen de domeinen Zorg & Welzijn en de Overheid. Zo werken we onder andere voor zorginstellingen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en gemeenten. Wil je weten wat voor functies we invullen? Lees hier meer over onze vakgebieden.

Bij Samenvijf haal je meer uit jezelf. Pas jij bij Samenvijf? Bekijk het hier.

Onze vijfde dag

Door meer uit de week en uit onszelf te halen, hebben we een diverse werkweek met meer inhoud. We zijn actief op verschillende gebieden: van mens en natuur, tot welzijn en gezondheid. Benieuwd wat we op de vijfde dag doen? Lees hier onze verhalen en ontdek de maatschappelijke opbrengst die we oogsten.

In de media

  

 

   

Bekijk onze vacatures binnen zorg, welzijn en overheid.