Tijd voor iets nieuws

Werken bij Samenvijf in de administratie

Wil jij als administratief medewerker jouw talenten optimaal benutten en groeien in je carrière? Ontdek de mogelijkheden bij Samenvijf, waar we jouw vaardigheden matchen met uitdagende opdrachten bij diverse organisaties. Of je nu net begint in het vakgebied of al jarenlange ervaring hebt, wij bieden boeiende opdrachten en ondersteuning om je professioneel te ontwikkelen.

Kim Samenvijf - Recruiter
Werkzaamheden
Wat doet een administratief medewerker?

Als administratief medewerker vervul je een essentiële rol in het ondersteunen van de dagelijkse operaties van een organisatie. Werken in de administratie is erg gevarieerd, maar omvatten vaak de volgende taken: Documentatie beheren en up-to-date houden, coördineren van belangrijke afspraken en projecten, en het efficiënt verwerken van inkomende (digitale) post.

Wie ben jij
Wat zijn de belangrijke competenties?

Met sterke organisatorische vaardigheden, nauwkeurigheid en efficiëntie zorg je ervoor dat de administratieve processen soepel verlopen en bijdragen aan het succes van de organisatie. Als administratief medewerker ben je klantgericht, heb je sterke sociale vaardigheden en vind je het leuk om dienstverlenend te werken. Administratieve functies worden vaak in teamverband uitgevoerd, maar je moet ook zelfstandig goed te werk kunnen gaan.

Samenvijf administratief medewerker
Administratief medewerker - Samenvijf
Ontdek de mogelijkheden
Wat voor functies heb je in de administratie?

Bij Samenvijf vind je een breed scala aan administratieve vacatures, van financiële specialisten tot planners, medewerker klantenservice en van allround ondersteuning tot juridisch administratieve krachten. Bekijk onze vacatures en bekijk welke kansen er voor jou liggen!

Bekijk onze vacatures

3
Administratief

Wil je liever eerst kennismaken met Samenvijf?

Subsidiebehandelaar
HBO
36 uur
's-Hertogenbosch
Medewerker Uitkeringsadministratie
MBO
36 uur
Oldebroek
Ondersteunend Medewerker Subsidies
MBO
32 - 40 uur
Utrecht

De kernwaarden van Samenvijf

Betrokkenheid

We vinden een persoonlijke benadering, betrokkenheid en open communicatie belangrijk.

Zingeving

Een dag(deel) per week nodigen we je uit om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met meer zingeving en afwisseling, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Ontwikkeling

We bieden uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en we luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak.

Inspiratie

We vinden goed werkgeverschap belangrijk en hechten waarde aan het creëren van een inclusieve en inspirerende werkcultuur. We luisteren graag en laten ons inspireren door jouw kennis en jouw verhaal.

Samenwerken

Bij Samenvijf maken we graag impact. Maar dat kan niet alleen. Door samen te werken krijgen we samen dingen voor elkaar.

Maatschappelijke activiteit - Samenvijf
Detachering met impact
Maatschappelijke activiteiten

Wat Samenvijf net even anders maakt dan andere detacheringsbureaus, is dat wij iedere maand een gezamenlijke vrijwilligersdag organiseren waar we al onze medewerkers voor uitnodigen. Zo ontmoeten onze collega’s uit heel Nederland elkaar en is er veel ruimte voor collegiaal contact en plezier. Samen maken we op deze dag het verschil voor een bijzondere doelgroep. Wil jij je als nieuwe medewerker alleen richten op je detacheringsopdracht? Dat kan: we bieden dit als kans, niet als verplichting.

Opleidingsmogelijkheden
Tijd voor ontwikkeling

Bij Samenvijf luisteren we naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Ben je toe aan meer verdieping in je huidige functie of een volgende stap in je carrière? We bieden verschillende mogelijkheden om je op te leiden en gaan hier graag met je over in gesprek. Samen werken we aan je loopbaan.

Samenvijf Detacheringsbureau Amsterdam

Andere vakgebieden

Vluchtelingenopvang

Burgerzaken

Sociaal domein: WMO

Sociaal domein: Jeugd

Sociaal domein: Participatie

Marketing & Communicatie

HRM

Het sollicitatieproces

1

Leuk! Je hebt je droombaan gevonden en gesolliciteerd. Binnen drie dagen nemen wij contact met je op.

2

We leren je graag beter kennen om te kijken of je ambities aansluiten bij Samenvijf.

3

Tijdens een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever bespreek je vakinhoudelijke zaken en neem je een kijkje op je toekomstige werkplek.

4

Hebben we een klik? Dan doen we jou een passend voorstel met mooie arbeidsvoorwaarden.

5

Ben je akkoord met de arbeidsvoorwaarden? Welkom bij Samenvijf! We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!