Samenlive

Samenvijf = Soumia

administratief medewerker (1) - Samenvijf
Zonder onze mensen zou Samenvijf niet bestaan. Daarom brengen we in de reeks Samenvijf = onze collega’s in beeld. Elk met hun eigen verhaal. Dit keer is het de beurt aan Soumia. Soumia werkt bij Samenvijf op kantoor als administratief ondersteuner.
Hoe ben je bij Samenvijf terecht gekomen?
“In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende (bij)baantjes gehad. Van kassamedewerker bij de supermarkt tot snoepverkoper bij de Jamin en tot slot als Financial Associate bij Waada the Movement. Nadat ik hoorde dat mijn contract niet werd verlengd, moest ik snel weer zoeken naar een ander baantje. Voor een student met mijn leeftijd is dat niet altijd makkelijk te vinden: je wilt een professionele baan, aangezien je al bijna aan het afstuderen bent, maar dat zijn vaak fulltime functies die niet geschikt zijn voor studenten. Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht bij Samenvijf. Na een heel gezellige en fijn sollicitatiegesprek was ik uiteindelijk heel blij om te horen dat ik werd aangenomen voor de functie administratief medewerker / ondersteuning recruitment. Hierbij bied ik voornamelijk vanuit huis ondersteuning aan met het online zetten van de vacatures. .
Welke van jouw eigenschappen komen goed van pas in je werk?
“Belangrijke eigenschappen die voornamelijk tijdens mijn werk aan bod komen zijn creativiteit en zorgvuldigheid. Daarnaast zou ik mezelf omschrijven als teamplayer, wat ook belangrijk is in deze rol. Voor het schrijven/plaatsen van de vacatures wil ik creatief blijven om potentiële sollicitanten aan te trekken. Zorgvuldig ben ik omdat de vacatures die ik plaatst moeten voldoen aan bepaalde eisen en geen taal/grammaticafouten mogen bevatten. En een teamplayer zijn is nodig, omdat ik veel in contact ben met collega’s om ze op de hoogte te stellen van de vacatures die live gaan. Door de lijntjes kort te houden kunnen we vaak snel goede kandidaten matchen aan onze opdrachtgevers.”
Lees hier ook het verhaal van onze collega Rudmer.
Wie inspireert jou en waarom?
“Ik heb eigenlijk niet één persoon die mij inspireert, maar meerdere mensen. Ik ben de jongste uit een gezin met 4 kinderen. Hierdoor ben ik opgegroeid met veel voorbeeld en zag ik alle goede keuzes die iedereen heeft gemaakt, maar ook hoe ze leerden van de foute keuzes die ze maakten. Mijn moeder heeft mij wel altijd geïnspireerd om mijn studie op nummer 1 te zetten, omdat het een belangrijke ondersteuning biedt voor de toekomst.
Wat doe je graag buiten je werk om?
“Buiten werk om heb ik helaas op dit moment niet zoveel vrije tijd als ik zou willen. Mijn studie neemt veel vrije tijd in beslag. Naast studeren spendeer ik mijn vrije tijd graag met mijn familie. Wat leuks doen met mijn neefje of nichtje is vanzelfsprekend in het weekend. Hiernaast ga ik ook graag met vriendinnen gezellig uiteten of shoppen om onszelf te trakteren. Ik krijg er energie van als ik weet dat ik de tijd die ik heb nuttig heb gebruikt.”
Soumia Safyani - Samenvijf
Wat betekent zingeving voor jou?
“Zingeving kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. De manier waarop ik er naar kijk is dat alles wat je doet in het leven waarde toevoegt. Door goedemorgen tegen een vreemde te zeggen kan je diegene al een betere start van de dag geven waardoor die persoon weer anders zijn dag beleefd en misschien wel andere keuzes maakt. Alles voegt waarde aan elkaar en dit kan ook natuurlijk op werkgebied. Door mijn collega’s tijdig op de hoogte te houden van nieuwe vacatures weten zij eerder waar ze naar kunnen kijken en maakt het hun werk weer makkelijker. De kleinste gebaren voegen op deze manier waarde toe.”
Ook werken via Samenvijf? Bekijk hier onze vacatures.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!