Samenlive

Samenvijf = Sanne

Sanne Slappendel_Medewerker Horecavergunningen_Samenvijf

Zonder onze mensen zou Samenvijf niet bestaan. Daarom brengen we in de reeks Samenvijf = onze collega’s in beeld. Elk met hun eigen verhaal. Hieronder lees je het verhaal van onze collega Sanne, die via Samenvijf werkt als Medewerker Vergunningen bij gemeente Rotterdam.

Hoe ben je bij Samenvijf terechtgekomen?
”Samenvijf werd goed aangeschreven door andere medewerkers binnen de gemeente Rotterdam en ik vertrouwde daarop. Omdat ik Samenvijf goed bij mij vond passen, heb ik niet verder gezocht naar een ander detacheringsbureau. Ik vond de samenwerking meteen erg fijn en het bevalt mij nog steeds.”

Je bent werkzaam als Medewerker Vergunningen bij gemeente Rotterdam. Hoe ben je daar terecht gekomen?
”Voor het laatste deel van mijn studie Integrale Veiligheidskunde moest ik een scriptie schrijven. Dit heb ik gedaan bij het Team Evenementen van de gemeente Rotterdam. Na het afronden van mijn scriptie wilde ik graag binnen het team blijven werken, maar helaas hadden zij op het moment geen plek. Op mijn laatste dag heb ik op zelfgemaakte brownies getrakteerd. Toen ik nog over had, heb ik ze uitgedeeld bij Team Horecavergunningen. Ik raakte met een medewerker van dit team in gesprek en van het één kwam het ander.”

Welk van jouw eigenschappen komen goed van pas in je werk?
”Ik ben altijd nieuwsgierig en leergierig. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Bij dit werk komt best veel kijken en ik vind het dan ook erg interessant om steeds meer over dit vakgebied te leren. Door mijn nieuwsgierige en leergierige houding blijft de informatie die ik krijg en de nieuwe dingen die ik leer goed hangen, waardoor ik sneller zelfstandig zaken kan oppakken.”

Lees hier ook het verhaal van onze collega Annabel.

Wie inspireert jou en waarom?
”Ik raak altijd geïnspireerd door mensen die ‘durven te doen’ zonder zichzelf in de weg te zitten. Ik kan nogal snel in mijn hoofd zitten en over van alles nadenken, maar bij bepaalde onderwerpen kan je maar beter niet te veel nadenken en het simpelweg gewoon doén. Dit soort mensen probeer ik altijd dichtbij me te houden. Van hen kan ik leren en groeien.”

Wat doe je graag buiten je werk om, waar krijg je energie van?
”Doordeweeks probeer ik altijd een goed ritme aan te houden door naast mijn werk te sporten. In het weekend onderneem ik graag leuke activiteiten en ben ik dan ook graag met mijn familie en vrienden. Verder vind ik het altijd erg leuk om films en series te kijken of om boeken te lezen.”

Wat betekent zingeving voor jou?
Voor mij gaat zingeving om het ontdekken wat mij gelukkig maakt en wat mij voldoening geeft. Ik vind het belangrijk om persoonlijke doelen na te streven en om anderen te helpen. Soms is het best lastig om te bepalen wat mij voldoening geeft. Ik denk dat dat ook tijdsgebonden is, en je altijd wel weer nieuwe dingen hebt waar je voldoening uit kan halen en juist niet meer uit haalt.”

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!