Tijd voor iets nieuws

Werken bij samenvijf als Marketing- en Communicatieprofessional

Wil jij je passie voor marketing en communicatie tot uiting brengen in een veelzijdige omgeving? Ontdek de mogelijkheden om te werken binnen Marketing & Communicatie via Samenvijf. Als specialisten in het detacheren van talent, bieden wij kansen voor ervaren professionals en nieuwkomers in het vakgebied. Of je nu gefascineerd bent door social media, branding, content creatie of strategisch communicatieadvies, bij ons vind je uitdagende opdrachten en de ondersteuning die je nodig hebt om je te ontwikkelen.

Marketing & Communicatie professional - Samenvijf
Voor wie
Onze opdrachtgevers

Of je nu aan het begin staat van je MarCom-carrière of al veel jaar ervaring hebt in het vak: bij Samenvijf helpen we je verder. We bieden interessante opdrachten van bijvoorbeeld (junior) communicatiemedewerker of webredacteur, marketing strateeg en alles ertussenin. Wij bieden opdrachten binnen overheidsinstellingen als gemeenten en provincies maar bijvoorbeeld ook bij de NS of de Nationale Politie.

Wat moet je kunnen
Dit zijn de belangrijkste competenties

Als je werkt in marketing & communicatie heb je goede sociale vaardigheden nodig, ben je taalvaardig en creatief. Je hebt het vermogen om snel te schakelen, hebt commerciële en (uiteraard) uitstekende communicatievaardigheden. Bovendien ben je innovatief en kun je goed samenwerken.

Samenvijf Maatschappelijk Detacheringsbureau 5
Marketing- en communicatie Professional Samenvijf
Welke taken
Dit ga je doen

Als marketing- en communicatieprofessional speel je een cruciale rol in het bevorderen van de zichtbaarheid en het imago van een organisatie. Je ontwikkelt en implementeert marketingstrategieën en houdt je bezig met verschillende uitingen van communicatie. Dit omvat het creëren van aantrekkelijke marketingcampagnes, het geven van communicatieadvies, het beheren van sociale media-accounts en het schrijven van overtuigende content voor de website.

Bekijk onze vacatures

5
Marketing & Communicatie

Wil je liever eerst kennismaken met Samenvijf?

Communicatieadviseur
32 uur
Culemborg
Strategisch Communicatieadviseur
HBO
36 uur
Gemert
Communicatieadviseur Ruimte, Klimaat en Energie
HBO
36 uur
Leeuwarden
Communicatie- en participatieadviseur
HBO
32 - 36 uur
Elst
Communicatieadviseur
HBO
32 uur
Loosdrecht

De kernwaarden van Samenvijf

Betrokkenheid

We vinden een persoonlijke benadering, betrokkenheid en open communicatie belangrijk.

Zingeving

Een dag(deel) per week nodigen we je uit om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met meer zingeving en afwisseling, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Ontwikkeling

We bieden uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en we luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak.

Inspiratie

We vinden goed werkgeverschap belangrijk en hechten waarde aan het creëren van een inclusieve en inspirerende werkcultuur. We luisteren graag en laten ons inspireren door jouw kennis en jouw verhaal.

Samenwerken

Bij Samenvijf maken we graag impact. Maar dat kan niet alleen. Door samen te werken krijgen we samen dingen voor elkaar.

Maatschappelijke activiteit - Samenvijf
Detachering met impact
Maatschappelijke activiteiten

Wat Samenvijf net even anders maakt dan andere detacheringsbureaus, is dat wij iedere maand een gezamenlijke vrijwilligersdag organiseren waar we al onze medewerkers voor uitnodigen. Zo ontmoeten onze collega’s uit heel Nederland elkaar en is er veel ruimte voor collegiaal contact en plezier. Samen maken we op deze dag het verschil voor een bijzondere doelgroep. Wil jij je als nieuwe medewerker alleen richten op je detacheringsopdracht? Dat kan: we bieden dit als kans, niet als verplichting.

Opleidingsmogelijkheden
Tijd voor ontwikkeling

Bij Samenvijf luisteren we naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Ben je toe aan meer verdieping in je huidige functie of een volgende stap in je carrière? We bieden verschillende mogelijkheden om je op te leiden en gaan hier graag met je over in gesprek. Samen werken we aan je loopbaan.

Samenvijf detacheringsbureau sollicitatiegesprek

Andere vakgebieden

Administratie

Vluchtelingenopvang

Burgerzaken

Sociaal domein: WMO

Sociaal domein: Jeugd

Sociaal domein: Participatie

HRM

Het sollicitatieproces

1

Leuk! Je hebt je droombaan gevonden en gesolliciteerd. Binnen drie dagen nemen wij contact met je op.

2

We leren je graag beter kennen om te kijken of je ambities aansluiten bij Samenvijf.

3

Tijdens een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever bespreek je vakinhoudelijke zaken en neem je een kijkje op je toekomstige werkplek.

4

Hebben we een klik? Dan doen we jou een passend voorstel met mooie arbeidsvoorwaarden.

5

Ben je akkoord met de arbeidsvoorwaarden? Welkom bij Samenvijf! We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!