Tijd voor iets nieuws

Werken bij samenvijf als MarCom-professional

Samenvijf komt voort uit een motivatie om iets goeds te doen voor een ander en zo meer uit jezelf halen. We willen impact maken op de maatschappij en impact op de werkweek van onze medewerkers. Dit doen we onder andere door je, naast je opdracht, tijd te geven om iets goed te doen voor de maatschappij met behoud van salaris en vrije tijd. Onze collega’s detacheren we bij mooie opdrachtgevers binnen de zorg en overheid. Zo werken we onder andere voor zorginstellingen, gemeenten, waterschappen, en provincies.

Marketing & Communicatie professional - Samenvijf
Voor wie
Onze opdrachtgevers

Of je nu aan het begin staat van je MarCom-carrière of al veel jaar ervaring hebt in het vak: bij Samenvijf kan het allemaal. We bieden interessante opdrachten van bijvoorbeeld junior communicatiemedewerker tot senior marketing strateeg en alles ertussenin. Wij bieden opdrachten binnen overheidsinstellingen als gemeenten, maar bijvoorbeeld ook bij de NS of de Nationale Politie.

Welke taken
Dit ga je doen

Een marketing & communicatieprofessional ontwikkelt en implementeert marketingstrategieën en houdt zich bezig met verschillende uitingen van communicatie. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de inhoud van een website of socialmedia-uitingen of geef je strategisch communicatieadvies.

Marketing & Communicatie professional - Samenvijf
wat-moet-je-kunnen
Wat moet je kunnen
Dit zijn de belangrijkste competenties

Als je werkt in marketing & communicatie heb je goede sociale vaardigheden nodig, ben je taalvaardig en creatief. Je hebt het vermogen om snel te schakelen, hebt commerciële en (uiteraard) uitstekende communicatievaardigheden. Bovendien ben je innovatief en kun je goed samenwerken.

Bekijk onze vacatures

17
Marketing & Communicatie

Wil je liever eerst kennismaken met Samenvijf?

Communicatiemedewerker
HBO
24 uur
Doorn
Communicatieadviseur Sociaal Domein
HBO
32 uur
Heeze
Strategisch Adviseur participatie- en omgevingscommunicatie
HBO
20 uur
Lelystad
Communicatieadviseur Covid 19
8 uur
Alkmaar
Adviseur Communicatie en Participatie
HBO
32 uur
Hattem
0

Gerelateerde vacatures bij Samenvijf

De kernwaarden van Samenvijf

Betrokkenheid

We vinden een persoonlijke benadering, betrokkenheid en open communicatie belangrijk.

Zingeving

Een dag(deel) per week nodigen we je uit om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met meer zingeving en afwisseling, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Ontwikkeling

We bieden uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en we luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak.

Inspiratie

We vinden goed werkgeverschap belangrijk en hechten waarde aan het creëren van een inclusieve en inspirerende werkcultuur. We luisteren graag en laten ons inspireren door jouw kennis en jouw verhaal.

Samenwerken

Bij Samenvijf maken we graag impact. Maar dat kan niet alleen. Door samen te werken krijgen we samen dingen voor elkaar.

Maatschappelijke activiteit - Samenvijf
Detachering met impact
Maatschappelijke activiteiten

Wat Samenvijf net even anders maakt dan andere detacheringsbureaus, is dat wij iedere maand een gezamenlijke vrijwilligersdag organiseren waar we al onze medewerkers voor uitnodigen. Zo ontmoeten onze collega’s uit heel Nederland elkaar en is er veel ruimte voor collegiaal contact en plezier. Samen maken we op deze dag het verschil voor een bijzondere doelgroep. Wil jij je als nieuwe medewerker alleen richten op je detacheringsopdracht? Dat kan: we bieden dit als kans, niet als verplichting.

Opleidingsmogelijkheden
Tijd voor ontwikkeling

Bij Samenvijf luisteren we naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Ben je toe aan meer verdieping in je huidige functie of een volgende stap in je carrière? We bieden verschillende mogelijkheden om je op te leiden en gaan hier graag met je over in gesprek. Samen werken we aan je loopbaan.

Ontwikkeling - Samenvijf
Webredacteur - Samenvijf
Dyanti
Ontwikkeling - Samenvijf
Sem
Eshter-Rina Kwaliteitsmedewerker
Esther-Rina
Robin

Met wie

Dit worden je collega's

Andere vakgebieden

Burgerzaken

Sociaal domein: WMO

Sociaal domein: Jeugd

Sociaal domein: Participatie

HRM

Het sollicitatieproces

1

Leuk! Je hebt je droombaan gevonden en gesolliciteerd. Binnen drie dagen nemen wij contact met je op.

2

We leren je graag beter kennen om te kijken of je ambities aansluiten bij Samenvijf.

3

Tijdens een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever bespreek je vakinhoudelijke zaken en neem je een kijkje op je toekomstige werkplek.

4

Hebben we een klik? Dan doen we jou een passend voorstel met mooie arbeidsvoorwaarden.

5

Ben je akkoord met de arbeidsvoorwaarden? Welkom bij Samenvijf! We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!