Tijd voor iets nieuws

Werken bij samenvijf Sociaal domein: Jeugd

Wil jij kwetsbare jeugd ondersteunen in hun ontwikkeling en een veilige omgeving bieden? Wij bieden mooie kansen voor professionals die een positieve impact willen maken op het leven van jongeren. Of je nu al veel ervaring hebt of net begint in dit vakgebied, wij hebben uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Ben je klaar voor een mooie carrière in het sociaal domein? Ga via Samenvijf aan de slag in de jeugdzorg en draag bij aan een betere toekomst voor de jeugd.

Sociaal domein Jeugd - samenvijf
Aan de slag binnen het sociaal domein: Jeugd
Dit ga je doen

Als je werkzaam bent als jeugdprofessional binnen het sociaal domein ondersteun je kinderen en jongeren en help je hen bij het oplossen van problemen. Om te onderzoeken wat de hulpvraag is kom je thuis bij de gezinnen, ga je met kinderen en ouders in gesprek en overleg je met de betrokken instanties over wat nodig is. De veiligheid en ontwikkeling van de jongere staat daarbij altijd centraal.

Voor wie
Onze opdrachtgevers

Samenvijf biedt een grote diversiteit aan functies die je kunt vervullen bij verschillende opdrachtgevers: van Maatschappelijk werker tot Zorgregisseur, en van Consulent Jeugd tot Senior Gezinscoach. Wij bieden opdrachten binnen overheidsinstellingen als gemeenten, maar bijvoorbeeld ook in onderwijs en zorginstellingen.

Wet Maatschappelijke Ondersteuning - Samenvijf
dit-ga-je-doen
Stichting Kwaliteitsregister Jeugd
Wat is een SKJ-registratie?

Om te werken binnen jeugdhulpverlening dien je een SKJ-registratie te hebben. Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is een register in Nederland voor beroepskrachten en organisaties die werkzaam zijn in de jeugdhulpverlening. Het is opgezet om de kwaliteit van de jeugdhulp te waarborgen en te verbeteren. Het SKJ geeft een overzicht van erkende beroepskrachten en organisaties en bevat informatie over hun kwalificaties.

Bekijk onze vacatures

5
Jeugd

Wil je liever eerst kennismaken met Samenvijf?

Procesregisseur Jeugd- Team Regisseurs Jeugd
HBO
36 uur
Breda
Ambulant Jeugdhulpverlener
HBO
32-36 uur
Eindhoven
Jeugdhulpverlener
HBO
33-36 uur
Den Bosch
Jeugdhulpverlener
HBO
28-36 uur
Arnhem
Consulent Jeugd
HBO
36 uur
Den Haag

De kernwaarden van Samenvijf

Betrokkenheid

We vinden een persoonlijke benadering, betrokkenheid en open communicatie belangrijk.

Zingeving

Een dag(deel) per week nodigen we je uit om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met meer zingeving en afwisseling, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Ontwikkeling

We bieden uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en we luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak.

Inspiratie

We vinden goed werkgeverschap belangrijk en hechten waarde aan het creëren van een inclusieve en inspirerende werkcultuur. We luisteren graag en laten ons inspireren door jouw kennis en jouw verhaal.

Samenwerken

Bij Samenvijf maken we graag impact. Maar dat kan niet alleen. Door samen te werken krijgen we samen dingen voor elkaar.

Maatschappelijke activiteit - Samenvijf
Detachering met impact
Maatschappelijke activiteiten

Wat Samenvijf net even anders maakt dan andere detacheringsbureaus, is dat wij iedere maand een gezamenlijke vrijwilligersdag organiseren waar we al onze medewerkers voor uitnodigen. Zo ontmoeten onze collega’s uit heel Nederland elkaar en is er veel ruimte voor collegiaal contact en plezier. Samen maken we op deze dag het verschil voor een bijzondere doelgroep. Wil jij je als nieuwe medewerker alleen richten op je detacheringsopdracht? Dat kan: we bieden dit als kans, niet als verplichting.

Opleidingsmogelijkheden
Tijd voor ontwikkeling

Bij Samenvijf luisteren we naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Ben je toe aan meer verdieping in je huidige functie of een volgende stap in je carrière? We bieden verschillende mogelijkheden om je op te leiden en gaan hier graag met je over in gesprek. Samen werken we aan je loopbaan.

Ontwikkeling - Samenvijf

Andere vakgebieden

Administratie

Vluchtelingenopvang

Burgerzaken

Sociaal domein: WMO

Sociaal domein: Participatie

Marketing & Communicatie

HRM

Het sollicitatieproces

1

Leuk! Je hebt je droombaan gevonden en gesolliciteerd. Binnen drie dagen nemen wij contact met je op.

2

We leren je graag beter kennen om te kijken of je ambities aansluiten bij Samenvijf.

3

Tijdens een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever bespreek je vakinhoudelijke zaken en neem je een kijkje op je toekomstige werkplek.

4

Hebben we een klik? Dan doen we jou een passend voorstel met mooie arbeidsvoorwaarden.

5

Ben je akkoord met de arbeidsvoorwaarden? Welkom bij Samenvijf! We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!