Samenlive

Welkom Yannick!

Accountmanager Yannick - Samenvijf

Tijd voor een nieuwe collega! Maak kennis met Yannick: de nieuwste aanwinst van Samenvijf.  Sinds 1 november is Yannick werkzaam bij Samenvijf in de rol van accountmanager en we stellen hem graag aan je voor! Vijf vragen aan deze nieuwe kracht van team Samenvijf.

Lees hier ook het verhaal van onze collega Roos.

Wat ga je doen bij Samenvijf?
”Per 1 november ben ik gestart als accountmanager en richt ik mij op het professionaliseren van deze tak binnen Samenvijf. Ook staan er spannende plannen op de agenda om onze accountmanagement activiteiten uit te breiden. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met Frans en de rest van het Samenvijf team aan het werk te gaan en proberen de groei door te zetten die afgelopen jaren is gerealiseerd.”

We zijn natuurlijk ook benieuwd: wat maakt dat je voor Samenvijf gekozen hebt?
“Ik ben in aanraking gekomen met Samenvijf dankzij Marc, die me enthousiast benaderde en vroeg of ik zin had om eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Na twee gezellige gesprekken, waarbij ik met diverse mensen binnen het Samenvijf-team heb gesproken, kreeg ik al snel een warm gevoel over zowel de organisatie als de missie die ze nastreven. Ook was ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière zodat ik me kan blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.”

Wat geeft jou energie?
”Wat mij energie geeft, is het blijven leren en ontdekken. Of het nu gaat om het oppikken van nieuwe vaardigheden, het verkennen van onbekende plekken of het leren kennen van nieuwe mensen: ik word er enthousiast van.”

Wat zijn 5 eigenschappen die jou definiëren als persoon?
”Ik vind het lastig om jezelf eigenschappen te noemen, dus heb ik ervoor gekozen om mensen uit mijn omgeving te vragen welke eigenschappen ze bij mij vinden passen. Na wat korte en hilarische telefoongesprekken zijn het de volgende vijf eigenschappen geworden: oprecht, loyaal, eigenwijs, nieuwsgierig en positief.

Oprecht werd ik genoemd door een vriend, omdat ik volgens hem niet bang ben om mijn mening te geven in situaties waar het misschien makkelijker is om je mond te houden. Een vriendin kwam met het woord ‘loyaal’ en gaf hierbij als toelichting dat als ik voor iets of iemand sta, dat dat niet voor even is maar voor een langere periode.  Het derde woord kreeg ik van mijn vader: eigenwijs. Hij wilde hier ook niet echt een toelichting bij geven, maar zei dat ik zelf wel wist waarom. Eigenwijs als ik ben, zei ik natuurlijk dat ik het niet wist. Eigenschap nummer 4 kreeg ik van een collega te horen. Ze zei dat het haar opviel dat ik haar in de korte tijd dat ik haar ken al veel vragen had gesteld. De laatste eigenschap die ik kreeg was een vriend waarmee ik veel heb gereisd. Hij kwam met het woord ‘positief’ en met als uitleg dat of we nu een hostel hadden geboekt dat erg tegenviel of verdwaald waren in een grote stad, ik altijd het beste ervan probeerde te maken.”

Waar hoop je over 5 jaar te staan?
”Ik vind het lastig om te zeggen waar ik precies over 5 jaar wil staan. Ik heb de afgelopen periode geleerd dat er dingen in het leven zijn die je niet kan plannen en het leven soms een andere afslag neemt dan dat je in eerste instantie had bedacht. Dus ik focus mij nu dan ook op wat ik op korte termijn kan realiseren. En dus hoop ik dat ik samen met Frans een accountmanagementteam heb neergezet dat staat als een huis, waar alle processen geprofessionaliseerd zijn en we mooie groei hebben kunnen doormaken.”

heb jij een vraag voor Yannick? Stuur een mail naar yannick@samenvijf.nl

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!