Samenlive

Welkom Mylene!

Recruiter Samenvijf Mylene

Tijd voor een nieuwe collega! Maak kennis met Mylene, onze nieuwe recruiter.  Sinds 1 februari is Mylene bij Samenvijf gestart en we stellen haar graag aan je voor. Vijf vragen aan onze nieuwe Samenvijf’er.

Lees hier ook het verhaal van onze collega Roos.

Wat ga je doen bij Samenvijf?
”In februari ben ik bij Samenvijf gestart als recruiter. In de vacature waarop ik solliciteerde, werd deze functie ook wel als ‘matchmaker’ omschreven. Hoewel dat misschien klinkt alsof je voor het programma First Dates aan de slag gaat, is matchmaker in feite de perfecte benaming. Ik probeer namelijk de perfecte match tussen een opdrachtgever en werknemer te vinden.”

We zijn natuurlijk ook benieuwd: wat maakt dat je voor Samenvijf gekozen hebt?
“Nadat ik in 2023 mijn bacheloropleiding had afgerond, stuitte ik al vrij snel op de vacature van recruiter bij Samenvijf. Het communicatieve karakter van de functie sprak mij erg aan. Daarnaast vond ik de onderscheidende maatschappelijke werkwijze die Samenvijf hanteert interessant. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik met mijn werk niet alleen iets voor mijzelf, maar ook voor anderen bijdraag. Toen ik eenmaal op gesprek kwam voelde ik mij meteen welkom. Dat gevoel is zeker gebleven en die prettige, gezellige werksfeer vind ik heel waardevol..”

Wat geeft je energie?
”Ik ben gek op dieren – de opleiding die ik heb afgerond heet dan ook ‘Diermanagement’. Ik vind het dus heerlijk om mezelf met dieren te omringen. Daarnaast spreek ik graag met mijn vrienden af, het is altijd fijn om ze weer te zien. Mijn familie vind ik ook erg belangrijk. Ik heb een warme band met mijn ouders en broer en we zijn er onvoorwaardelijk voor elkaar. Verder geeft sporten me op de lange termijn veel energie. Stiekem moet ik wel toegeven dat ik mijn goede voornemen ‘meer sporten’ nog best iets consequenter zou kunnen uitvoeren…”

Mylene recruiter Samenvijf geitenboerderij
Mylene op de geitenboerderij

Wat zijn 5 eigenschappen die jou definiëren als persoon?
”Deze vraag heb ik bij mijn vrienden uitgezet, omdat ik best benieuwd was welke antwoorden dat zou opleveren. Empathisch, perfectionistisch en een sterk moreel besef zijn eigenschappen die door meerderen werden genoemd. Daar herken ik mij zeker in. Ook ben ik in het algemeen best sociaal, ik vind het niet moeilijk om nieuwe contacten te leggen. Die sociale eigenschap is essentieel voor het werk dat ik ga doen. Verder moet ik toegeven dat ik soms ook een klein beetje eigenwijs kan zijn. Wel sta ik open voor meningen van anderen en kun je me met goed onderbouwde argumenten (meestal) alsnog overhalen. Dat is dan weer best meegaand, toch? ”

Waar hoop je over 5 jaar te staan?
”Over 5 jaar wil ik in ieder geval heel veel hebben geleerd over recruitment. Als recruiter leer je veel sociale vaardigheden die waardevol zijn voor zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Naast mijn werk hoop ik veel avonturen te hebben beleefd. Ik wil graag interessante en mooie plekken in de wereld zien, maar evenzeer in mijn dagelijkse leven mooie herinneringen maken. Tot slot hoop ik dat mijn beste vrienden over vijf jaar nog steeds in mijn leven zijn. Het zijn onwijs lieve, loyale en gezellige (en soms prettig-gestoorde) mensen. Stuk voor stuk vind ik ze geweldig en ik prijs me gelukkig dat ik zo’n mooie mensen om mij heen mag hebben.”

Heb jij een vraag voor Mylene? Stuur haar een bericht via mylene@samenvijf.nl

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!