Samenlive

Samenvijf = Samir

Floormanager Samir
Zonder onze mensen zou Samenvijf niet bestaan. Daarom brengen we in de reeks Samenvijf = onze collega’s in beeld. Elk met hun eigen verhaal. Dit keer is het de beurt aan Samir. Samir werkt sinds augustus via Samenvijf als Floormanager Vaccinatielocatie bij de gemeente Rotterdam.

“Het afgelopen jaar kreeg Nederland te maken met CoVid-19. Ik had net afstand genomen van mijn functie als transportmanager, toen ik in aanraking kwam met het Testen voor Toegang. Ik ben daar begonnen als tester en werd al snel aangesteld als dag coördinator binnen het Testen voor Toegang. Na een leerzame periode kreeg ik het verzoek om bij de GGD als bemonsteraar aan de slag te gaan. Na een half jaar kreeg ik te horen dat er een afschaling aan zat te komen. Bij het uitzendbureau waar ik toen voor werkte, kreeg ik al snel het gevoel dat ik niet de erkenning kreeg voor mijn geleverde diensten. Dit was voor mij de reden om verder te zoeken naar een plek die mij wél erkenning kon bieden. Zo ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Samenvijf! Niet lang na mijn sollicitatie kreeg ik een belletje. Op basis van mijn ervaring en achtergrond leek ik geschikt voor de functie Locatiemanager Vaccineren. Na een aantal gesprekken en een inwerktraject van 2,5 week, kon ik aan de slag als Locatiemanager Vaccinatie binnen de GGD. Ik neem de cliënten niet zelf in behandeling, maar ben wel verantwoordelijk voor het gehele proces. Dat houdt in dat alles wat de client van ingang tot uitgang beleefd, gekoppeld is aan het takenpakket van de functie Locatiemanager Vaccinatie.”

Lees hier ook het verhaal van onze collega Louise.

Vaccinatielocatie

“Eigenschappen die in mijn werk van pas komen zijn leiderschap, doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen. Goed leiderschap zorgt ervoor dat ik een fijne werksfeer weet te creëren, waarin iedereen zichzelf optimaal kan bewijzen binnen het team. Verder is het belangrijk om resultaatgericht aan het werk te gaan. Het beste eindresultaat halen, dat is de doelstelling.

Mijn grote voorbeeld hierin is mijn grote broer, Jalal Mouloudi: een broer die onbewust en ongevraagd de taken van een vader voor zijn kleinere broertje heeft opgenomen. Op jonge leeftijd zie je dat nog niet in, maar naarmate ik ouder werd, kreeg ik daar meer bewondering voor. In werkelijkheid verschillen wij best wel wat van elkaar. We hebben dezelfde moeder, maar verschillende vaders. Dit is heel goed terug te zien in onze karakters. We nemen de juiste eigenschappen van elkaar over en de mindere kanten van elkaar maken we ook bespreekbaar. Hij heeft mij geleerd om nooit op te geven. Als een man onderuitgaan, zal hij weer opstaan en nog beter zichzelf herpakken. En je neemt altijd verantwoordelijkheid voor je acties.”

Samir met broer

“Zowel op mijn werk als daarbuiten hou ik ervan om mensen een lach op hun gezicht te bezorgen. Uit humor haal ik heel veel geluk. Als kleine jongen kon ik al snel de gehele klas inclusief de juffrouw aan het lachen brengen. Tot op de dag van vandaag voel ik mezelf rijk als ik iemand een lach op zijn gezicht kan bezorgen. Dan maakt het mij ook even niet hoe ik me op dat moment voel. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak met familie en vrienden. Leuke uitjes met hen beleven zijn voor mij de belangrijkste momenten

Wat zingeving voor mij betekent? Iedereen wil natuurlijk toegevoegde waarde bieden aan hetgeen waar ze mee bezig zijn. Deze gedachtegang pas ik ook toe op de meeste situaties in mijn leven. Hoe kan ik wat toevoegen aan hetgeen waar ik mee bezig ben? Wat kan ik nou voor een ander betekenen en wat kan een ander voor mij betekenen? Door deze vragen te linken aan mijn karakteristieke eigenschappen, krijg ik een beeld van wat er van mij gevraagd wordt en hoe ik dit zo optimaal mogelijk kan uitvoeren. Ik heb zeker mijn plek weten te vinden als Locatiemanager Vaccinatie. Ik doe mijn werk dan ook met veel plezier en energie!”

Ook werken via Samenvijf? Bekijk onze vacatures.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!