Samenlive

Samenvijf = Jeannine

Zonder onze mensen zou Samenvijf niet bestaan. Daarom brengen we in de reeks Samenvijf = onze collega’s in beeld. Elk met hun eigen verhaal. Hieronder lees je het verhaal van onze collega Jeannine, Teamleider Management- & Organisatieondersteuning bij het FNV.
Hoe ben je bij Samenvijf terecht gekomen?
“Mijn geheugen is niet meer wat het was toen ik 18 was, maar volgens mij heeft Samenvijf mij benaderd met de vraag of ik interesse had in een opdracht.
Je werkt als Teamleider Management- & Organisatieondersteuning. Waarom heb je hiervoor gekozen?
In het kennismakingsgesprek bleek al snel dat er meerdere bergen beklommen moesten worden. En ondanks dat mijn letterlijke sportiviteit reuze tegenvalt, is de sportieve uitdaging die ik in het werk wil ervaren van grote waarde voor mij.
Welke van jouw eigenschappen komen goed van pas in je werk?
Volgens mijn vriend ben ik niet eigenwijs. Ik denk daar anders over, waaruit mijn eigen-wijsheid maar weer blijkt. Humor, doorzettingsvermogen en goede en snelle communicatie komen ook zeer goed van pas. 
Lees hier ook het verhaal van onze collega Willemijn.
Wie inspireert jou? 
Veel mensen om hun bijzondere eigenschappen: Sterke, krachtige persoonlijkheden die vol bevlogenheid gaan voor hun persoonlijke doel. Zonder een ander daarbij omver te lopen. Bijvoorbeeld mijn moeder: omdat ze met zoveel tegenslag elke dag weer opnieuw begon. Mijn vriend: omdat hij met zo’n eigenwijs ding als ikzelf samen door het leven kan en wil trekken. Mijn broer: omdat hij sterk in de wind blijft staan, zo nu en dan valt, maar vervolgens weer opstaat en doorgaat. Mijn vrienden: omdat ze de leukste zijn. Collegae: omdat ze mij elke dag weer nieuwe dingen leren. Diverse cliënten die ik heb mogen ondersteunen: omdat zij afhankelijkheid en kwetsbaarheid vaak gepaard lieten gaan met enorm veel doorzettingsvermogen.
Wat doe je graag buiten je werk om, waar krijg je energie van?
Ik luister graag muziek (en zing prachtig mee). Thuis ben ik graag bezig met de boel opknappen en opfleuren (al dan niet met alleen een lach van de dag, languit onderuit op de bank), met glas freubelen, lezen en verhalen schrijven. Met als ultiem doel: mijn eerste boek zelf uitbrengen.
Wat betekent zingeving voor jou?
Zingeving staat voor mij voor waardevolle momenten in het leven. Op relationeel vlak (partner, familie, vrienden), vrije tijd maar ook absoluut mijn werk. Datgene waar je voor kiest in het leven moet van waarde zijn op het gebied van: ergens aan bijdragen, ontwikkeling en ontspanning. Zowel voor mijzelf als voor de ander. De kleur oranje. En humor, absoluut humor.
Ook aan de slag via Samenvijf? Bekijk onze vacatures.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!