Samenlive

Samenvijf = Ginny

Ginny Samenvijf - Medewerker KCC

Zonder onze mensen zou Samenvijf niet bestaan. Daarom brengen we in de reeks Samenvijf = onze collega’s in beeld. Elk met hun eigen verhaal. Hieronder lees je het verhaal van onze collega Ginny, die via Samenvijf werkt als Medewerker Klantcontact Centrum (KCC) bij gemeente Weert.

Hoe ben je bij Samenvijf terechtgekomen?
”Ik heb zelf gesolliciteerd bij Samenvijf via Indeed. Al vrij snel werd ik voor een gesprek uitnodiging door Samenvijf en een paar dagen later was er een digitale kennismaking. Het kennismakingsgesprek was heel fijn en ik voelde dat er oprecht interesse was. Ze deden hun best om een zo goed mogelijk beeld van mij te krijgen en een CV te maken die goed aansloot bij de functie waarop ik had gesolliciteerd. Daarna ben ik goed in het proces meegenomen en wanneer ik vragen had, was er altijd iemand bereikbaar.”

Je bent werkzaam als Medewerker Klantcontact Centrum/Bode bij gemeente Weert. Waarom heb je hiervoor gekozen?
”Ik werk twee dagen per week als KCC medewerker. Deze functie valt onder Publiekszaken. Als KCC medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers, bedrijven en instanties. Zij stellen hun vragen door een bezoek te brengen aan het stadhuis of door telefonisch contact te zoeken. Jij zorgt dat de vragen zo goed mogelijk beantwoord worden.

De overige dagen werk ik als Bode: dat valt onder facilitair. Als bode heb je heel veel verschillende taken, wat het werk erg gevarieerd maakt. Zo werk ik als gastvrouw en assisteer ik bij verschillende bijeenkomsten. Daarnaast begeleid ik huwelijken en help ik bij de voorbereiding ervan. Ik zorg ervoor dat de ruimtes netjes en verzorgd zijn en zet thee en koffie voor de gasten. Ook reprowerkzaamheden vallen onder de functie. ”

Welk van jouw eigenschappen komen goed van pas in je werk?
”Klantgerichtheid: Ik krijg inzicht over de verwachtingen en behoeften van de gast en speel daar op in. Ik toon interesse in de gast en ik communiceer op een open manier. Vriendelijkheid: Voor de gasten toon ik respect en waardering en ben ik vriendelijk en beleefd. Representatief: Ik heb een zekere uitstraling en laat een professionele indruk achter. Ik zorg dat ik er netjes en verzorgd uitzie. Flexibiliteit: In mijn werk als bode ben ik flexibel. Ik werk vaak in de avond bij vergaderingen of in het weekend bij een evenement. Nauwgezetheid: Op het werk ik nauwkeurig. Ik zorg dat ik geordend werk, probeer fouten te voorkomen en werk zorgvuldig.”

Lees hier ook het verhaal van onze collega Annabel.

Wie inspireert jou en waarom?
”Ik heb een collega die mij enorm inspireert: Zij werkt drie dagen in de week en doet daarbij nog een opleiding voor één dag in de week. Daarnaast levert ze veel vrije tijd in om te studeren voor deze opleiding. Buiten haar werk en opleiding, is ze ook nog moeder van twee kinderen waarvoor ze natuurlijk moet zorgen en ze zorgt voor het huishouden. Ik vind het erg knap hoe dat ze alles combineert met elkaar.”

Wat doe je graag buiten je werk om, waar krijg je energie van?
”Buiten mijn werk vind ik het heel belangrijk om tijd door te brengen met familie en vrienden (vriend). Ik hou van gezelligheid en vind het fijn om onder de mensen te zijn. Ik vind het leuk om overdag dingen te ondernemen en in de avond te relaxen. Ik ben ook ongeveer 4 dagen in de week te vinden in de sportschool. Hier kan ik mijn energie kwijt.”

 

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!