Samenlive

Samenvijf is jarig

Samenvijf is jarig
Twee jaar geleden begonnen we met een ideaal: professionals verbinden aan boeiende opdrachtgevers binnen het sociaal domein en ze de kans geven om naast hun opdracht aan de slag te gaan bij een maatschappelijke organisatie. Om zo als Samenvijf impact te kunnen hebben op mens en maatschappij. Tegelijkertijd wilden we zo professionals meer plezier, afwisseling, zingeving en inspiratie in hun werkweek bieden en onze opdrachtgevers voorzien van productieve en geïnspireerde collega’s die expert zijn in hun vakgebied.

Inmiddels zijn onze gedetacheerde collega’s actief in alle windstreken van Nederland en wordt hun inzet zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers. We werken voor mooie gemeenten, provincies, zorginstellingen en welzijnsinstellingen. Ons concept maakt indruk, getuige de publicaties in onder andere De TelegraafADHet ParoolNRCMetro en Intermediair.

We spreken onze dank uit voor de positieve energie en inzet van onze collega’s, het vertrouwen van onze opdrachtgevers en de nieuwe energie en inspiratie van de maatschappelijke organisaties waar we ons iedere week voor inzetten.

Onze droom is dat in de toekomst iedereen een ‘vijfde dag’ in zijn of haar werkweek heeft. Waarin je de tijd neemt én krijgt om een dag aan de slag te gaan bij een maatschappelijke organisatie en zo een kwetsbare doelgroep te helpen en hen een mooie dag te bezorgen. Neem van ons aan: het plezier en de voldoening die je daaruit haalt is onbetaalbaar.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!