Samenlive

Samenvijf = Abdullah

Abdullah - gemeente Rotterdam - Samenvijf
Zonder onze mensen zou Samenvijf niet bestaan. Daarom brengen we in de reeks Samenvijf = onze collega’s in beeld. Elk met hun eigen verhaal. Hieronder lees je het verhaal van onze collega Abdullah, die via Samenvijf werkt bij de gemeente Rotterdam.
Hoe ben je bij Samenvijf terecht gekomen?
”Ik was op zoek naar een nieuwe baan, en mijn zus werkte al via Samenvijf bij de GGD. Zij was positief en stelde voor dat ik ook zou solliciteren. Tijdens het intakegesprek klikte het meteen. Hierna heb ik mooie werkervaring mogen opdoen bij de GGD Rotterdam-Rijnmond waar ik tevens ook in mijn functie kon groeien. Helaas stopte het werk bij de GGD, maar de goede samenwerking met Samenvijf niet. Dankzij het vertrouwde gevoel en de goede band hebben wij de samenwerking voortgezet. Dit heeft geresulteerd tot een mooie baan bij de gemeente Rotterdam.”
Wat doe je nu precies bij de gemeente?
”Ik ben administratief medewerker/medewerker logistiek en organisatie bij het servicepunt externe inhuur. Dit houdt in dat wij als team, alle handelingen die bij de inhuur van externe krachten komen kijken, verwerken. Zo bouwen we samen aan de toekomst van onze mooie stad Rotterdam.”
Wat vind je zo leuk aan dit werk?
”Het werk is heel uitdagend en mijn takenpakket is breed. Ik ben leergierig en daarom is het fijn dat ik me in meerdere aspecten van het werk kan verdiepen. Ik ben hardwerkend en een doorzetter, dit is zeker nodig want het werk staat nooit stil. Een goede samenwerking met collega’s is essentieel: aan het eind van de dag hebben we de finish gehaald en kunnen we mooi terugkijken op het werk dat we hebben geleverd. Dit geeft een enorm goed gevoel.”
Lees hier ook het verhaal van onze collega Jeannine.
Wie inspireren jou? 
”Mijn ouders zijn mijn grootste voorbeeld. Als ik kijk naar hoeveel moeite ze doen in het leven, en hoeveel dingen ze hebben opgeofferd om een goede en veilige toekomst voor zichzelf en hun kinderen te kunnen realiseren, kan ik daar alleen maar respect voor hebben. Hoe positief ze, ondanks alles, in het leven staan is iets om trots op te zijn. Ik heb van ze geleerd dat je met hard werken en goed je best doen alles kunt bereiken. Ik hoop in de toekomst hetzelfde te kunnen doen voor mijn ouders.”
Wat doe je graag buiten je werk om, waar krijg je energie van?
”In mijn vrije tijd hou ik ervan om met vrienden te zijn. Leuke games spelen of late night talks houden over het leven, wat tot diep in de nacht door kan gaan. Ik hou ontzettend van voetbal en voornamelijk om naar mijn favoriete club FC Barcelona te kijken. Ook lees ik veel voetbalnieuws en het interesseert me heel erg wat er ook buiten het veld gebeurt. Ik ben ook een fanatiek Messi fan. Hiernaast hou ik ervan om naar het strand te gaan. Dit doe ik meestal met vrienden en dan neem ik mijn kleine broertje ook mee om hem een leuke dag te bezorgen. Dat geeft mij echt een vakantiegevoel en lekkere rust in mijn hoofd. Het liefst zou ik meer van de wereld willen zien. Ik hou van reizen, en het bezoeken van mooie plekken. Wellicht dat ik dit in de toekomst vaker kan doen, want genieten in het leven en nieuwe plekken ontdekken is heel belangrijk.”
Wat betekent zingeving voor jou?
”Het maakt niet uit wat het is, bijvoorbeeld; school, werk, familie, dagelijkse bezigheden. Ik wil graag met een tevreden gevoel terugkijken op wat ik doe. Hierbij is het hebben van doelen voor mij heel belangrijk. Het opstellen van doelen en het ernaartoe werken van, geeft een bepaalde energie om het uiterste uit mezelf te halen. Als ik uiteindelijk het doel haal, geeft het mij een goed gevoel waardoor ik ook tevreden kan zijn met wat ik doe.”
Ook aan de slag via Samenvijf? Bekijk onze vacatures.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!