Samenlive

Week van Zorg en Welzijn

Week van Zorg en Welzijn
Het is van 12 t/m 17 maart de Week van Zorg en Welzijn. Tijdens deze week openen honderden zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Door heel Nederland kun je een kijkje nemen bij welzijnsorganisaties, verpleeghuizen of ziekenhuizen. Altijd al benieuwd geweest wat voor zorg mensen krijgen op een zorgboerderij? Dit is je kans. Kijk voor meer informatie op: weekvanzorgenwelzijn.nl

Voor Samenvijf is de Week van Zorg en Welzijn belangrijk. Veel van onze collega’s werken vanuit Samenvijf voor zorg- en welzijnsinstellingen en ook zij laten deze week met trots hun werkplek zien. Ook onze vijfde dag, waarop we ons iedere week kosteloos inzetten voor maatschappelijke organisaties, is onlosmakelijk verbonden met zorg en welzijn. Zo zetten velen van ons zich op deze dag in voor bijvoorbeeld verzorgings- en revalidatiecentra.

Lijkt het jou ook leuk om iedere week een dag iets anders te doen en zo je steentje bij te dragen aan een mooiere maatschappij? Bel of mail gerust eens met onze collega Mieke van Haalen (026-2340100 of mieke@samenvijf.nl). Ze vertelt je graag meer over je kansen bij Samenvijf.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!