Samenlive

‘Sociale impact maken vinden we belangrijk, dus accepteren we een lagere marge’

Wist je dat wij inmiddels ruim vier jaar bestaan? En dat we landelijk zo’n 120 collega’s hebben? Oprichter Frans Zantman werd onlangs geïnterviewd door het UWV over het concept, zijn motivatie om Samenvijf op te zetten en zijn toekomstvisie. 
Foto's UWV/Erik Borst

Vrijwilligerswerk doen in de baas z’n tijd mét behoud van salaris? Samenvijf biedt jou die mogelijkheid. Naast een afwisselende werkweek, energie en inspiratie, geeft het mensen het gevoel dat ze van betekenis zijn voor een ander, die het vaak écht nodig heeft.

Wil je het gehele artikel lezen? Je vindt ‘m hier.

SAMENLIVE

Samenlive is het gezicht van Samenvijf, waar je onze collega’s ontmoet, de maatschappelijke projecten die wij steunen terugvindt en meer nieuws en inspiratie leest over ons werk.

Samenvijf staat voor een nieuwe manier van werken. Wij bieden uitdagend werk aan bij onze opdrachtgevers en geven daarnaast al onze collega’s iedere week tijd om iets goeds te doen voor de maatschappij. Zo doorbreken we de routine en ontstaat er een werkweek met meer afwisseling en inspiratie. Zo zorgen wij samen dat de maatschappij een stukje mooier wordt. Lijkt het jou leuk om maatschappelijk betrokken te zijn en daarnaast een uitdagende baan te hebben? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Lees hier meer over onze manier van werken en bekijk onze openstaande vacatures.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!