Samenlive

Samenvijf = Sem

Ontwikkeling - Samenvijf
Zonder onze mensen zou Samenvijf niet bestaan.
Daarom brengen we in de reeks
Samenvijf = onze collega’s in beeld. Elk met hun eigen verhaal. Hieronder lees je het verhaal van onze collega Sem.

“De afgelopen twee jaren hebben voor mij pieken en dalen gehad. Helaas is de transitie tot ‘volwassene’ niet gegaan zoals verwacht: weinig feestjes, weinig stappen. Maar ik heb mooie doelen weten te bereiken. Zo heb ik mijn Internationaal Baccalaureaat diploma gehaald en heb ik een contract getekend bij Samenvijf. Ik ben ook een heleboel ervaringen rijker geworden; heb mooie landen kunnen bezoeken en nieuwe mensen ontmoet.”

“Ik ben bij Samenvijf begonnen aan mijn eerste echte baan. Wat mijn functie precies inhoudt is niet duidelijk, en dat hoeft wat mij betreft ook niet. Er is zoveel te leren in deze wereld, waarom zou je voor een ding kiezen? Ik vind de variatie in mijn werk bij Samenvijf juist heel mooi, er zijn continu nieuwe uitdagingen en leermomenten. Op kantoor werk ik echt met hele fijne collega’s en daarnaast krijg ik ook de kans om met mensen van diverse culturen kennis te maken. Dat Samenvijf zo maatschappelijk betrokken is, vind ik echt iets moois. Doordat ik in mijn jeugd veel in het buitenland heb gewoond heb ik het belang van inclusiviteit goed meegekregen. Dit probeer ik zoveel mogelijk toe te passen in mijn dagelijks leven. Ik vind dat we in een samenleving met zoveel verschillende culturen en achtergronden respect moeten hebben voor elkaar. We kunnen als samenleving een stuk meer bereiken als we wat meer open zouden staan voor elkaar. Ik hoop gedurende mijn leven een positieve impact te hebben op de wereld.”

“In september ben ik van plan om met een studie te beginnen aan de universiteit, maar voor die tijd wil ik nog veel kunnen bijdragen binnen het team van Samenvijf. Ik wil altijd het beste uit mezelf halen en zo goed mogelijk presteren. Ik heb een aantal jaar topsport wedstrijdzwemmen gedaan. Hierin heb ik geleerd om mijn gedrevenheid en vastberadenheid  toe te passen. Ik houd er niet van om onproductief te zijn of het gevoel te hebben dat mijn mening waardeloos is. Ik haal voldoening uit mijn werk als ik mensen heb geholpen en als ik heb mee geholpen aan het verbeteren van de wereld en de samenleving. Daarom ambieer ik een carrière in de zorg. In mijn ogen kun je in de zorg echt iets voor de medemens betekenen. Tot die tijd blijf ik mij ontwikkelen bij Samenvijf en hoop ik in een nieuwe stad een mooi leven als student op te bouwen.”

Onze collega worden? Bekijk onze vacatures.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!