Samenlive

Samenvijf = Marc

Zonder onze mensen zou Samenvijf niet bestaan.
Daarom brengen we in de reeks
Samenvijf = onze collega’s in beeld. Elk met hun eigen verhaal. Lees het verhaal van onze collega Marc, alleskunner bij Samenvijf op kantoor.

“Poeh, afgelopen 2 jaren zijn bijzondere en turbulente jaren geweest op zowel zakelijk als privégebied. Mijn dochtertje Sam is begin dit jaar geboren; fijn, lief, grappig en vrolijk meisje. Tegelijkertijd hebben wij ook een huis gekocht, verbouwd, en zijn wij verhuisd. Daarnaast een groeispurt van Samenvijf meemaken is wel een dingetje hoor!

We hebben bij Samenvijf echt enorm mooie stappen gemaakt. Gegroeid als bedrijf en partner. Ik ben trots dat we iedere dag zorgen voor mooie en duurzame samenwerkingsverbanden en overeenkomsten op de arbeidsmarkt. Maar minstens zo belangrijk is de social impact waar we dagelijks keihard aan werken. Daarin verschilt Samenvijf echt ten opzichte van andere (detacherings)organisaties.”

“Toen eindbazen Norbert van Sinderen, Ezra Hendriks en Frans Zantman mij in 2017 vroegen of ik mee wilde bouwen aan een startup met commerciële en maatschappelijke doelstelling, kon ik niet anders dan JA zeggen. De combinatie van een sterke organisatie neerzetten die staat voor haar werknemers en echt impact maakt op maatschappelijk vlak geeft mij echt energie. Waar krijg je als werknemer de kans om werk en vrijwilligerswerk te combineren zonder verlies van salaris? Oja, mijn functietitel? Ha, die heb ik nog niet echt volgens mij. Maar het gaat niet om de titel die je meedraagt, maar hoe je invulling geeft aan waar je mee bezig bent. Volgens mij zei Albert Einstein daar ook iets over. Als ik mezelf toch een functietitel zou moeten aanmeten zou Creator misschien wel een goede zijn. Ik bedenk en visualiseer graag, of het nu gaat om een actuele cartoontekeningen op kantoor of de processen waar we dagelijks mee werken. Beelden komen tot leven, beelden spreken.”

Hoe het komende jaar eruit ziet? Het staat in het teken staan van groei, stabiliteit en teamwork. Hectisch en druk is het zeker, maar net zoals vorig jaar gaan we er vol voor. Verder wil ik graag blijven groeien en ontwikkelen als persoon, collega en werkgever. Samen met het team zorgen voor een mooie duurzame groei van Samenvijf, zakelijk en maatschappelijk! Het is tijd voor iets nieuws. Tijd voor verandering!”

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!