Samenlive

Samenvijf = Bibianne

Zonder onze mensen zou Samenvijf niet bestaan.
Daarom brengen we in de reeks
Samenvijf = onze collega’s in beeld. Elk met hun eigen verhaal. Lees het verhaal van Bibianne, een stagiair met een inspirerende ambitie en bij Samenvijf verantwoordelijk voor het analyseren en structureren van data in onze databank.

“De afgelopen twee jaar was voor iedereen natuurlijk een enorme schok en grote verandering. Toen de coronapandemie uitbrak zat ik in 5 en 6 vwo en opeens moesten we online les volgen in plaats van vijf dagen per week naar school. Ik zag mijn vrienden en vriendinnen niet meer op school en we konden ook niet meer gezellig in het weekend afspreken. Een rare tijd, maar wel een tijd waarin ik mijn liefde voor lezen heb teruggevonden. Ook heb ik andere leuke hobby’s herontdekt. Ik ben gaan wandelen om te kunnen bewegen en ik was veel in de keuken te vinden om te koken en bakken.

“Het starten van een eigen bedrijf is altijd al een wens van mij geweest en daarom ben ik begonnen aan een ondernemersopleiding. Ik leer hoe je een ondernemersplan opstelt en tijdens mijn stage bij Samenvijf ontdek ik in de praktijk wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een (sociaal) bedrijf. Hoe profileer je je als ondernemer? Hoe draag je een boodschap over met social impact? Voor Samenvijf houd ik mij bezig met het analyseren en structureren van data in de databank. Een perfecte fit voor mij aangezien ik erg geïnteresseerd ben in dataprojecten en graag meehelp aan een verbeterde versie van de databank.”

Ik vind het belangrijk om de wereld een stukje mooier te maken. In de toekomst wil ik graag een duurzame onderneming starten, of op een andere wijze sociaal maatschappelijke impact hebben.

Het komende jaar gaat er weer veel veranderen. Ik rond mijn opleiding af en begin aan een nieuwe opleiding en/of ik start een bedrijf. Mijn droom is om in de toekomst een duurzame onderneming te starten of op een andere wijze sociaal maatschappelijke impact te hebben. Ik vind het belangrijk om de wereld een stukje mooier te maken. Daarnaast hoop ik voor iedereen op een leven zonder corona, de mogelijkheden om onszelf verder te ontwikkelen en de mensen om ons heen te kunnen helpen.

“Mijn stage bij Samenvijf heeft mij enorm veel geleerd. De ervaring en kennis die ik heb opgedaan in deze stage zijn waardevol voor zowel een nieuwe opleiding als voor een eigen onderneming. Het geeft energie om bij te dragen aan het ‘Samen bouwen’. Stagelopen of werken bij Samenvijf is dus echt een aanrader!

 

Onze collega worden? Bekijk onze vacatures.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!