Samenlive

Groene vingers en gevulde koeken

Groene vingers en gevulde koeken
De gevulde koeken, kopjes koffie en ijsjes waren niet aan te slepen bij Irene thuis. Door haar longziekte is ze zelf minder goed in staat om haar huis te onderhouden. Gelukkig hebben de collega’s van Samenvijf groene vingers, een vaste hand en een scherp oog voor detail. Dat resulteerde deze vijfde dag in een opgeknapte achtertuin en een strak geschilderde hal.

“Jongens, ik ben jullie zo dankbaar, komen jullie binnenkort weer? Wie wil er nog een ijsco? Neem er anders eentje mee voor onderweg,” aldus Irene. Haar dankbaarheid werkt enthousiasmerend. Hopelijk keren we nog een keer bij haar terug. Pakken we dan haar voortuin aan.

Samen met Stichting Present en buurthuiskamer De Dichter organiseerde Samenvijf een klusochtend in Amsterdam Nieuw-West. Stichting Present organiseert vrijwilligerswerk en De Dichter onderhoudt het contact in de buurt. Zo kwam Samenvijf terecht bij Irene thuis. Naast dat we wekelijks maatschappelijke organisaties ondersteunen op onze vijfde dag, helpen we ook met plezier mensen thuis die een steuntje in de rug, of een lik verf in hun gang, kunnen gebruiken. Even een dag niet achter ons bureau of in gesprek met kandidaten en opdrachtgevers, maar de handen uit de mouwen bij Irene thuis.

Help je volgende keer mee bij Irene thuis, of ga je in je eigen regio aan de slag bij een maatschappelijke organisatie? Bekijk onze vacatures of kom een keer een dag proefdraaien en ervaar Samenvijf.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!