Samenlive

Een goede balans: Samenvijf

Onlangs zijn we door Good Busy van Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) geïnterviewd over het concept van Samenvijf en onze vrijwilligersdagen. Good Busy vroeg ons waar de naam Samenvijf vandaan komt, en dat vertellen we je graag! 

Onze naam is ontleend aan het concept van een werkweek van vijf dagen, waarvan je er vier bezig bent met je werk en eentje besteedt aan maatschappelijke inzet. Dat is dus samen vijf.
In de praktijk is het allang niet meer de vijfde dag, want iemand die drie dagen bij ons werkt, kan zich naar verhouding ook vrijwillig inzetten. Bovendien mag iedereen zijn eigen moment kiezen. Of dat nu maandag of vrijdag is, maakt niet uit.

Lees het gehele artikel hier.

Good Busy Community
Via de Good Busy community biedt branchevereniging NOV kennis, inspiratie en actie om ‘goed doen’ eenvoudiger te maken. Good Busy verenigt bedrijven die ‘goed willen doen’ en helpt hen verder op weg.


SAMENLIVE
Samenlive is het gezicht van Samenvijf, waar je onze collega’s ontmoet, de maatschappelijke projecten die wij steunen terugvindt en meer nieuws en inspiratie leest over ons werk.

Samenvijf staat voor een nieuwe manier van werken. Wij bieden uitdagend werk aan bij onze opdrachtgevers en geven daarnaast al onze collega’s iedere week tijd om iets goeds te doen voor de maatschappij. Zo doorbreken we de routine en ontstaat er een werkweek met meer afwisseling en inspiratie. Zo zorgen wij samen dat de maatschappij een stukje mooier wordt. Lijkt het jou leuk om maatschappelijk betrokken te zijn en daarnaast een uitdagende baan te hebben? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Lees hier meer over onze manier van werken en bekijk onze openstaande vacatures.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!