Samenlive

Een dag betaald vrijwilligerswerk naast je baan

De dag dat Frans Zantman met zijn werk een sporttoernooi bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) in Arnhem organiseerde, wist hij waar hij het bedrijf Samenvijf voor begonnen was. ‘De gelijkwaardigheid die er op het voetbalveld of volleybalveld bestaat tussen mensen van verschillende culturen, is de zingeving waar ik naar op zoek was in mijn werk.’ Frans, medeoprichter van Samenvijf werd door MT geïnterviewd over het concept van Samenvijf.

Zingeving lijkt het toverwoord op de banenmarkt. Geen banen meer waar men van 9 tot 5 met enkel een financiële motivatie naartoe gaat, maar iets kunnen betekenen met je werk. Het was wat Frans samen met twee collega’s miste bij hun baan bij een adviesbureau. ‘Je wilt niet vijf dagen in de week hetzelfde werk doen, maar een balans vinden tussen knallen voor je baas en iets goeds doen voor een ander.’

Lees het gehele artikel hier.

SAMENLIVE
Samenlive is het gezicht van Samenvijf, waar je onze collega’s ontmoet, de maatschappelijke projecten die wij steunen terugvindt en meer nieuws en inspiratie leest over ons werk.

Samenvijf staat voor een nieuwe manier van werken. Wij bieden uitdagend werk aan bij onze opdrachtgevers en geven daarnaast al onze collega’s iedere week tijd om iets goeds te doen voor de maatschappij. Zo doorbreken we de routine en ontstaat er een werkweek met meer afwisseling en inspiratie. Zo zorgen wij samen dat de maatschappij een stukje mooier wordt. Lijkt het jou leuk om maatschappelijk betrokken te zijn en daarnaast een uitdagende baan te hebben? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Lees hier meer over onze manier van werken en bekijk onze openstaande vacatures.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!