Samenlive

Samenvijf voor de zorg

Samenvijf voor de zorg
Afgelopen maand werd in de media het tekort aan vakkundige professionals in zorg en welzijn opnieuw duidelijk. Het tekort komt onder andere door strengere kwaliteitseisen – dus meer handen aan het bed –  en de vergrijzing. We herkennen deze druk en worden dan ook steeds vaker ingezet door zorg- en welzijninstellingen om te adviseren en ondersteunen bij (tijdelijke) personele vraagstukken.

Doordat we onze collega’s een werkweek met nog meer zingeving en inspiratie bieden, lukt het ons om ook in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt vakkundige en gemotiveerde zorgprofessionals aan ons te binden. Bij Samenvijf bieden we onze collega’s echt iets nieuws. Meer weten over wat Samenvijf voor uw zorginstelling kan bieden? Via onderstaande contactgegevens gaan we graag met u in gesprek.

Kansen bij Samenvijf
Werken bij Samenvijf betekent een werkweek met veel afwisseling en zingeving en steeds nieuwe inspiratie. Iedere week krijg je de kans om een dag aan de slag te gaan bij een maatschappelijke organisatie in jouw regio. In een andere omgeving ontmoet je nieuwe mensen en blijf je jezelf ook op andere gebieden doorontwikkelen. Tegelijkertijd bezorg je een ander een fantastische dag en verdien je ook op deze dag gewoon door.

Wil je ook meer uit jezelf en uit je week halen en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? We hebben volop kansen voor bijvoorbeeld Verpleegkundigen op MBO- en HBO-niveau. Ga via Samenvijf aan de slag bij een van onze boeiende opdrachtgevers, met uitzicht op een vaste aanstelling. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op. Bel of mail met onze collega Mieke van Haalen (026-2340100 of mieke@samenvijf.nl).

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!