Samenlive

Samenvijf = Robin

Zonder onze mensen zou Samenvijf niet bestaan.
Daarom brengen we in de reeks
Samenvijf = onze collega’s in beeld. Elk met hun eigen verhaal. Lees het verhaal van Robin, onze HR- en communicatiespecialist die haar skills inzet om mensen te helpen aan een nieuwe uitdaging.

“Het afgelopen jaar stond voor mij in het teken van veel veranderingen. Ik ben verhuisd naar een andere stad, ik ben voor het eerst moeder geworden van een prachtige zoon en ik maakte een carrièreswitch. Dat klinkt misschien als veel tegelijk, maar ik krijg juist energie van nieuwe dingen. Tijdens mijn zwangerschapsverlof besefte ik dat ik het miste om met mensen te werken en dat ik meer impact wil maken met mijn baan. Toen ik in aanraking kwam met Samenvijf was ik dan ook meteen enthousiast over hun concept.”

“Bij Samenvijf zochten ze iemand voor de HR-afdeling. Ondanks dat ik zelf een communicatieachtergrond heb, heeft het HR-vak mij altijd geboeid: ik ben een mensen-mens, houd van organiseren en help anderen graag. Samen met Samenvijf creëerden we mijn functie: HR- en Communicatiespecialist. Ik heb echt een passie voor communicatie en taal dus ik vind het fantastisch dat ik beide specialismen mag combineren. Ik vind het tot nu toe een hele fijne en afwisselende baan.”

“Het komende jaar wil ik mezelf volop ontwikkelen binnen het HR-vak. Wij zijn druk bezig met het opschalen van personeel bij de GGD, dus er staat een drukke, maar leuke en leerzame periode op mij te wachten. Ook Samenvijf heeft veel groeiplannen. We verhuizen per 1 oktober naar een groter kantoor en ons team is zich aan het uitbreiden.”

“Het is echt mijn drive om mensen aan een nieuwe uitdaging of frisse start te helpen. De positieve reacties van mensen die aan het werk zijn via Samenvijf geven niet alleen een goed gevoel, maar motiveren me ook enorm. Ik heb samen met mijn team al heel veel leuke nieuwe ideeën om onze marketing en communicatie te verbeteren om zo nog meer mensen te bereiken en verder te helpen.” 

“Het helpen van mensen en je inzetten voor een ander zonder iets terug te verwachten is voor mij een stukje zingeving. Het zit in de kleine dingen. Met het vrijwilligerswerk dat we aanbieden proberen we onze werknemers hierin te stimuleren. Het klinkt cliché, maar een betere wereld begint echt bij jezelf: als we wat meer aandacht voor elkaar hebben maken we de wereld met z’n allen een beetje mooier.”

Ook werken via Samenvijf? Bekijk onze vacatures.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!