Samenlive

Goudbruin geluk in Amstelland

Goudbruin geluk in Amstelland
Alleen verstand van zorg, welzijn en overheid? Dacht het niet! Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie van Samenvijf bakten onze collega’s ruim driehonderd pannenkoeken voor bezoekers en bewoners van Participe Amstelland. Participe is een organisatie voor maatschappelijke dienstverlening en welzijnswerk.

Gewapend met beslag, poedersuiker en heel veel flessen stroop verdeelden de collega’s zich over drie vestigingen van Participe in Amstelveen. De ouderen werden getrakteerd op een pannenkoek en genoten van het ongedwongen contact met de mensen van Samenvijf.

“Samenvijf en Participe werken al langere tijd samen. Er is door de tijd heen een mooie vriendschap ontstaan. Regiomanager Elena Nabatova vertelt hierover: “Vriendschap met Samenvijf is meer dan een mooie term op de website. Het gaat hier om vriendschap die zich kenmerkt door betrokkenheid, belangstelling, klaarstaan voor een ander, passie voor de mens, oog voor de kwetsbaarheid en extra handen bieden waar het hard nodig is. Kortom: geen woorden maar daden. Al jaren assisteren de mensen van Samenvijf bij gezellige ontmoetingsochtenden of – middagen. Het zijn prachtige verwenmomenten waar ouderen zich op verheugen en waar zij het nog weken over hebben. Op het moment dat Samenvijf komt, kunnen zowel de ouderen (vaak 80 jaar en ouder) als onze vaste vrijwilligers van hun aandacht én lekkernijen genieten.”

De mensen van Samenvijf sloten de middag af met een drankje en brachten een proost uit op het nieuwe jaar. Samenvijf kijkt in het nieuwe jaar uit naar een voortzetting van de fijne samenwerking met onze opdrachtgevers, zet de deur wagenwijd open voor nieuwe collega’s en draagt ook in 2019 iedere week haar steentje bij aan een mooiere maatschappij. En de tip voor de perfecte pannenkoek? Dun met een krokant randje!

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!