Samenlive

Aan de slag tijdens de Ouderendag in Amstelveen

Aan de slag tijdens de Ouderendag in Amstelveen
Mevrouw Roest en mevrouw Van de Glas wisten niet wat hen overkwam toen er ineens werd aangebeld op vrijdagmiddag. De verrassing was echter alles behalve eng. Samenvijf was bij Vita Amstelland aanwezig tijdens de jaarlijkse Ouderendag in Amstelveen en nodigden de dames uit om deel te nemen aan de patatmiddag. De jaarlijkse Ouderendag dag heeft als doel de duizenden ouderen in Amstelveen extra in het zonnetje te zetten.

Tijdens de Patatmiddag in Wijksteunpunt Middenhof hielpen collega’s en relaties van Samenvijf de vaste begeleiders en vrijwilligers van Vita. Door de extra ondersteuning kwam er ruimte vrij om de bewoners van Middenhof persoonlijk uit te nodigen en hen thuis op te halen, met een massale opkomst tot gevolg. Het was zweten in de keuken, de frikadellen en kroketten werden gretig afgenomen.

Samen met Vita Amstelland kijken we terug op een gezellige en smakelijke middag. Ook zin om meer uit je week te halen? Bij Samenvijf krijg je iedere week de kans je een dag in te zetten voor een maatschappelijke organisatie.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!