Tijd voor iets nieuws

Werken bij samenvijf als HR-professional

Wil jij het verschil maken in de wereld van Human Resources? Wij bieden een diverse mix van uitdagende opdrachten voor HR-professionals op verschillende ervaringsniveaus. Of je nu gefocust bent op talentacquisitie, personeelsontwikkeling of arbeidsrecht bij Samenvijf vind je inspirerende kansen om je carrière te laten groeien. Sluit je aan bij ons netwerk van HR-talenten en maak een impact in deze dynamische sector.

dit-ga-je-doen
Welke taken
Dit ga je doen

Als HR-professional vervul je een sleutelrol binnen een organisatie door te zorgen voor het welzijn en de ontwikkeling van het personeel. Je taken omvatten het werven en selecteren van gekwalificeerde kandidaten, het opstellen en implementeren van HR-beleid en procedures, het beheren van personeelsdossiers en administratie, het ondersteunen van medewerkers bij arbeidsgerelateerde vragen en conflicten, en het ontwikkelen van programma's voor training en ontwikkeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het handhaven van naleving van wet- en regelgeving op het gebied van arbeid en het bevorderen van een positieve werkcultuur binnen de organisatie.

Voor wie
Onze opdrachtgevers

Bij Samenvijf vind je uitdagende opdrachten in Human Resources op ieder niveau. Denk aan functies als HR-adviseur, HR-businesspartner, personeelsadviseur of HR-medewerker. Wij bieden opdrachten binnen overheidsinstellingen als gemeenten of Rijkswaterstaat, maar bijvoorbeeld ook bij de NS of de Nationale Politie.

de-opdrachtgevers
Samenvijf Maatschappelijk Detacheren Amsterdam
Wat moet je kunnen
Dit zijn de belangrijkste competenties

Als HR-professional heb je goede sociale vaardigheden, ben je altijd nieuwsgierig en ben je een ster inplannen en organiseren. Je hebt een sterk analytisch vermogen, bent empatisch en hebt goede mensenkennis. Bovendien ben je organisatie-sensitief.

Bekijk onze HR-vacatures

16
HRM

Wil je liever eerst kennismaken met Samenvijf?

Medior HR Adviseur
HBO
36 uur
Enschede
HR Medewerker Administratie
HBO
24 uur
Heemskerk
Vergunningverlener
HBO
24 uur
Rhoon
Senior HR Beleidsadviseur
HBO
36 uur
Enschede
Senior HR Beleidsadaviseur
HBO
36 uur
Enschede
0

Gerelateerde vacatures bij Samenvijf

De kernwaarden van Samenvijf

Betrokkenheid

We vinden een persoonlijke benadering, betrokkenheid en open communicatie belangrijk.

Zingeving

Een dag(deel) per week nodigen we je uit om iets goeds te doen voor de maatschappij. Dit zorgt voor een werkweek met meer zingeving en afwisseling, waardoor je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.

Ontwikkeling

We bieden uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en we luisteren naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak.

Inspiratie

We vinden goed werkgeverschap belangrijk en hechten waarde aan het creëren van een inclusieve en inspirerende werkcultuur. We luisteren graag en laten ons inspireren door jouw kennis en jouw verhaal.

Samenwerken

Bij Samenvijf maken we graag impact. Maar dat kan niet alleen. Door samen te werken krijgen we samen dingen voor elkaar.

Maatschappelijke activiteit - Samenvijf
Detachering met impact
Maatschappelijke activiteiten

Wat Samenvijf net even anders maakt dan andere detacheringsbureaus, is dat wij iedere maand een gezamenlijke vrijwilligersdag organiseren waar we al onze medewerkers voor uitnodigen. Zo ontmoeten onze collega’s uit heel Nederland elkaar en is er veel ruimte voor collegiaal contact en plezier. Samen maken we op deze dag het verschil voor een bijzondere doelgroep. Wil jij je als nieuwe medewerker alleen richten op je detacheringsopdracht? Dat kan: we bieden dit als kans, niet als verplichting.

Opleidingsmogelijkheden
Tijd voor ontwikkeling

Bij Samenvijf luisteren we naar wat jij belangrijk vindt in je ontwikkeling. Ben je toe aan meer verdieping in je huidige functie of een volgende stap in je carrière? We bieden verschillende mogelijkheden om je op te leiden en gaan hier graag met je over in gesprek. Samen werken we aan je loopbaan.

Ontwikkeling - Samenvijf

Onze collega's aan het woord

”Wat mij energie geeft, is het blijven leren en ontdekken. Of het nu gaat om het oppikken van nieuwe vaardigheden, het verkennen van onbekende plekken of het leren kennen van nieuwe mensen: ik word er enthousiast van.”

Yannick Samenvijf - Accountmanager
— Yannick
Accountmanager

”Ik wil echt een band creëren met de mensen die ik spreek, en ze niet zien als een nummertje. Bij Samenvijf willen echt een band creëren en hechten we veel waarde aan het persoonlijke contact met onze kandidaten: We willen weten wie je bent, wat je leuk vindt en wat je drijft om zo een passende baan te kunnen vinden. Ook als we eenmaal die leuke baan voor je gevonden hebben, blijven we graag op de hoogte van hoe het gaat.”

Roos Samenvijf - Recruiter
— Roos
Recruiter
”Belangrijke eigenschappen die tijdens mijn werk aan bod komen zijn creativiteit en zorgvuldigheid. Daarnaast zou ik mezelf omschrijven als teamplayer, wat ook belangrijk is in deze rol. Creativiteit is belangrijk voor het schrijven van de vacatures, waarbij ik zoveel mogelijk potentiële sollicitanten wil aantrekken.”
Soumia Samenvijf - Administratief ondersteuner
— Soumia
Administratief Ondersteuner

”Ik bedenk en visualiseer graag, of het nu gaat om een actuele cartoontekeningen op kantoor of de processen waar we dagelijks mee werken. Beelden komen tot leven, beelden spreken.”

Marc Samenvijf - Manager
— Marc
Manager

”Ogenschijnlijk heb ik allemaal verschillende banen gehad. Voor mij echter, zit in al het werk wat ik heb gedaan een gemeenschappelijke deler; het werken met en helpen van mensen. Ook als recruiter kom je veel in contact met mensen, heb je persoonlijke gesprekken en kun je iemand helpen aan een baan die écht bij hen past en waar ze met plezier heen gaan.”

Kim Samenvijf - Recruiter
— Kim
Recruiter
“Samenvijf biedt mij in mijn werk de perfecte combinatie: vier dagen per week zet ik mijn commerciële vaardigheden in voor Samenvijf en op de vijfde dag help ik mensen die een extra steuntje in hun rug kunnen gebruiken.” Marc is als Accountmanager Overheid verantwoordelijk voor het contact met opdrachtgevers en zorgt hij voor een goede match met nieuwe kandidaten. “Op de vijfde dag totaal iets anders doen en een ander helpen, dat geeft mij nieuwe energie voor het weekend!”
Marc Accountmanager Overheid
— Marc M.
Manager Ontwikkeling, Samenvijf

Andere vakgebieden

Administratie

Vluchtelingenopvang

Burgerzaken

Sociaal domein: WMO

Sociaal domein: Jeugd

Sociaal domein: Participatie

Marketing & Communicatie

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!