Samenlive

Telegraaf: ‘Sociaal gedetacheerd’

In de Telegraaf: “Veel mensen brengen alle werkdagen in dezelfde omgeving door. Detacheerder Samenvijf doorbreekt deze sleur door werknemers elke vijfde dag de ruimte te geven zich in te zetten voor de maatschappij.” Oprichter Frans Zantman vertelt: “We hopen dat andere organisaties geïnspireerd raken en ons volgen. Zo willen we de samenleving een beetje mooier maken.”

Lees hier het volledige artikel in De Telegraaf.

SAMENLIVE
Samenlive is het gezicht van Samenvijf, waar je onze collega’s ontmoet, de maatschappelijke projecten die wij steunen terugvindt en meer nieuws en inspiratie leest over ons werk.

Samenvijf staat voor een nieuwe manier van werken. Wij bieden uitdagend werk aan bij onze opdrachtgevers en geven daarnaast al onze collega’s iedere week tijd om iets goeds te doen voor de maatschappij. Zo doorbreken we de routine en ontstaat er een werkweek met meer afwisseling en inspiratie. Zo zorgen wij samen dat de maatschappij een stukje mooier wordt. Lijkt het jou leuk om maatschappelijk betrokken te zijn en daarnaast een uitdagende baan te hebben? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Lees hier meer over onze manier van werken en bekijk onze openstaande vacatures.

Samenlive

Job Alert

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures?

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je snel in!