Professionals van Samenvijf

Onze professionals dragen bij aan een bloeiende maatschappij. Jij binnenkort ook?

Bij Samenvijf werken bevlogen professionals binnen Zorg & Welzijn en de Overheid. Onze professionals zijn experts in hun vakgebied en dragen graag hun steentje bij aan een bloeiende maatschappij. Ze werken maximaal vier dagen per week bij onze opdrachtgevers. Iedere week faciliteren we ze een dag in de week met tijd en geld om iets goeds te doen voor een ander. Zo zijn onze professionals een dag per week actief bij de Vrienden van Vijf, of bij een maatschappelijk betrokken organisatie binnen hun eigen netwerk. Wil je weten wat het betekent om bij Samenvijf te werken? Lees hieronder de profielen van een aantal medewerkers.

Wil je ook meer uit jezelf en je week halen? Samenvijf biedt jou die kans. Bekijk direct onze vacatures.

 Onze collega’s aan het woord:

 • Esther-Rina
  Esther-Rina Kwaliteitsmedewerker

  “Bij Samenvijf krijg ik iedere week de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen op de vijfde dag. Toen ik dat hoorde bedacht ik me direct wat een ongekende luxe dit is. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk en er zijn zoveel doelen waar ik mij voor zou willen inzetten.” Uiteindelijk koos Esther-Rina – die via Samenvijf als kwaliteitsmedewerker werkt – voor een uitdaging in haar eigen buurt. Op haar vijfde werkdag zet ze in samenwerking met een aantal organisaties een project op waarin ze opvoedondersteuning biedt aan ouders in armoede of met culturele of gewichtsproblemen.

   

 • Mustapha
  Mustapha Wijkcoach

  Vier dagen per week werkt Mustapha via Samenvijf als wijkcoach bij Gemeente Rotterdam. Hij biedt maatschappelijke ondersteuning aan huishoudens op verschillende leefgebieden. Op de vijfde dag werkt hij in zijn eigen woonplaats Den Haag voor een steunpunt voor mentale gezondheid. Hij helpt mensen met vragen op het gebied van financiën en gezondheid. Mustapha zegt over werken bij Samenvijf: “Ik heb nu een completere werkweek en ik vind het leuk om ook mensen in mijn eigen woonplaats te kunnen helpen. Mensen blij maken, dáár word ik blij van!”

 • Marc
  Marc Accountmanager Overheid

  “Samenvijf biedt mij in mijn werk de perfecte combinatie: vier dagen per week zet ik mijn commerciële vaardigheden in voor Samenvijf en op de vijfde dag help ik mensen die een extra steuntje in hun rug kunnen gebruiken.” Marc is als Accountmanager Overheid verantwoordelijk voor het contact met opdrachtgevers en zorgt hij voor een goede match met nieuwe kandidaten. “Op de vijfde dag totaal iets anders doen en een ander helpen, dat geeft mij nieuwe energie voor het weekend!”