Opdrachtgevers van Samenvijf

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in het hele land en zijn actief binnen Zorg & Welzijn en Overheid. Onder andere ziekenhuizen, zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten en provincies maken gebruik van de expertise van Samenvijf. Opdrachtgevers kiezen voor Samenvijf omdat:

Gemotiveerde en energieke professionals
Professionals van Samenvijf zijn extra gemotiveerd en energiek. Maximaal vier dagen per week zetten zij zich volledig in voor hun opdrachtgever. Op de vijfde dag mogen zij nieuwe energie opdoen bij de Vrienden van Vijf, of een maatschappelijk betrokken organisatie binnen hun eigen netwerk. Zij zetten zich in voor een ander en halen zo meer uit zichzelf en hun week.

Geïnspireerde professionals, in contact met verschillende doelgroepen
Doordat onze professionals iedere week actief zijn bij een maatschappelijke organisatie, komen zij in direct contact met de verschillende doelgroepen van hun opdrachtgevers en breiden zij iedere week hun netwerk uit.

Bijdragen aan bloeiende maatschappij
Een professional van Samenvijf inhuren, betekent bijdragen aan bloeiende maatschappij. Onze opdrachtgevers stellen onze professionals in staat zich iedere week een dag in te zetten voor een ander. De vijfde dag wordt betaald door Samenvijf.

Professionals zijn ervaren in hun vakgebied
Professionals van Samenvijf zijn ervaren, hoger opgeleid en expert in hun vakgebied.

Heeft u behoefte aan tijdelijke inzet van onze professionals voor uw organisatie en/of project? Er zijn verschillende vormen van samenwerking mogelijk, waaronder detachering en werving & selectie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Momenteel geen extra ondersteuning nodig, maar wel een van de Vrienden van Vijf worden? Lees hier meer.